hepimiz çocuk olduk..çocukken oynadıysanız şanslı olanlardansınz...
bugn balkonda oturuodum..kalktıımdan beri içimde bi sıkıntı wardı zaten,hani bazen olur ya,her söylenene ağlayasınız gelir,her laf zorunuza gider,ölle bi durumdaydım...dışarda çocuklar oyun oynuyolar filan..ilerden bi çocuk baarıo..ses yakınlaştıkça anladım ki,iki tane çocuk yaşalraı 10 yada 12 bi araba almışlar terlik satıyolar...bi ilerde oyun oynayan çocuklara baktm bi de onlara...sanırım duygusallıında etkisiyle baya bi gözlerm doldu..onların ne farkı war dier çocuklardan...okul bitmiş tatil gelmiş onların hakkı yok mu oynamaya...yanlarından geçerken oyun oynayan çocukların bakışlarını görmeniz gerekrdi...tarih dersm hiç ii olmadı ama sanırım osmanlı zamanında bi uygulama wardı,belli bi sınır koyulmuş maddi olarak o sınırı aşanlardan malları alınmış,bu sayede herkes eşit olmuştu...keşke ölle bişey olsa die düşündm o an...şimdi bunu nie burda sizlerle paylaştııma gelince aslında ben de bilmiorum..sanırım hala duygusallıım dewam edio...sadece paylaşamak istedim..çünkü yazdıkça biraz daha raatlıorum...