Arama

aslanaslanaslan - avatarı
aslanaslanaslan
Ziyaretçi
1 Aralık 2013       Mesaj #33
aslanaslanaslan - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle herkesin ağrı eşiği ve olaylara bakış açısı farklıdır diyerek söze başlayayım.
Yıllardır allerjik riniti olan bir insanım.Son bir yıldır uykuya dalmakta zorluk yaşıyordum.Devamlı gittiğim İzmir efes kbb nin tecrübeli doktoru Serdar Mirza dedi ki burunda polip var şunu kullan denize dal;burnuna deniz suyu çek 2 ay sonra gel bakalım.2ay sonra gitiğimde ve tamamen sözünü dinlememe rağmen benim polip küçülmemiş.Dedi ki ameliyat olmalısın.siz yaparsanız olurum dedim ama artık ben emekli olunca bıraktım.Burada ya da başka yerde ama mutlaka ol dedi.Onu dinledim.KOnusunda söz sahibi Prof Halis Ünlü Ekol KBB 27 kasım 2013 çarşamba günü oldum.
Genel anesteziyle oluyor;sinüzit ameliyatı da yaptılar 50 dakikada odadaydım.Dişlerimin boğazımın ağrısından burnumu unuttum.Anestezide kullanılan boru için sanırım o kadar dişlerimi sıkmışlar ki ağrısı 3 gün oldu daha geçmedi.
1-2 saat kaldım ve evime döndüm.Tamponlar yüzünden uyumak yemek yemek tamamen bir külfet.Bugün tamponlar alındı.Acımıyor ama değişik katlanılası 3 saniyelik bir his.Deniz suyuyla yıkanacak burun hala hassas.
Benim sıkıntım kendimce yoktu.Böyle yaşamaya alışmıştım.Bazı durumlar da tekrarlıyormuş.ALLAH korusun bir daha bunları çekmek istemem.Sonuçta bir ameliyat bütün düzen bozuluyor tüm aile etkileniyor.İş yeri etkileniyor.10 Gün rapor verildi.Ameliyatın 2 ci günü 10 günde iyi olamayacağım galiba diyip duruyordum.Şimdi galiba daha iyi olurum diyorum.
3 Ay sonra 1 doz kortizon iğnesi yapılıp konrole gidilecek.İnşa Allah hiç kimsenin tekrarlamaz.Çünkü bu diş ;baş ve boğaz ağrısını çekeceğimi;bu kadar kan kaybedeceğimi bilseydim bu ameliyatı olmak istemezdim.
Sonuçta insanın eli salata yaparken kesilse bile günlerce acıyor ki bu bir ameliyat.Araştırmadan olunmamalı ve herşeye de inanmamalı.Çünkü herşey kitaplar da yazmaz.bazen tecrübe daha faydalı olabilir.Allah iyilerle karşılaştırsın.Herkese sağlıklı güzel nefesler ve hayatlar diliyorum.