Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı yakacık aydos dağı 537 m .dir
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı lutfen istanbulun dağlsarını soyleyın=(=(=(=(
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı istanbulun dagları neler yha ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı lütfen dağalARIN ADINI VE NELERDE OLDUKLARINI GÖSTERİN
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı [istanbuldaki daglar ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı selam ben 3 + 3 kaç ettiğini bilmiyorum bilmezsem öğretmenlerim bana kızacak ben bu arada 8 . sınıfa gidiyorum ama işte bilmiyorum bunun için mutluyum ama ben bilmiyorum öğretmen sordu 9 dedim olmadı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı lütfen istanbulun dağlarını yazın ya lütfennnnnnnnnnnnn
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı demek ki istanbul da dağ yok offffff lazım amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ödev yapıcz burda.....................
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı istan bul dağları kardeşim
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı biz istanbuldaki dağları istedik
[QUOTE=Misafir;2507696]istanbulun daglarını
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı lütfen istambul dağlarının isimlerini gösterin
Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı ne olur bir dağ ismi yazııın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı İstanbul'un dağları nelerdir?
Alıntı
nicely adlı kullanıcıdan alıntı Dağları
İstanbul il sınırları içinde yüksek dağlar yoktur. Dağlar 1000 metre nin altındadır. En yüksek dağı Yalova- Gemlik arasında Samanlı Dağları üzerindeki Beşpınar Tepesi (926 m)dir. Asya kıtasında kalan topraklar daha yüksektir.Avrupa (Trakya) bölgesinde
Aydos Dağı (537 m), Kayışdağı (438 m), Alemdağı (442 m), Çatal Dağı, Dümen Tepe (257 m), Büyük Çamlıca (261 m), Küçük Çamlıca (229 m), Gürgencik Tepe (357 m), Yuşa Tepesi (201 m)dir.Avrupa (Trakya) bölgesinde
Istranca Dağları (Yıldız dağları): Karadeniz’e paralel olarak İstanbul’a doğru uzanır. Terkos Gölü'ne yaklaştıkça yükseklik azalır. İstanbul ilinin dörtte üçüne yakını plato ve yaylalardan ibarettir. Birçok akarsularla parçalanmıştır.