Arama


anievardamir - avatarı
anievardamir
Ziyaretçi
9 Aralık 2013       Mesaj #2
anievardamir - avatarı
Ziyaretçi
Azgın Teke Otu
MsXLabs.org

73387d1240069876 137898469 ecb4b51a38
Asıl adı Keşişkülahı (Epimedum) olan bu bitki, barındırdığı ve ortaya çıkardığı sonuçlar itibarı ile halk arasında azgın teke otu adını almıştır.

Asıl adı Keşişkülahı (Epimedum) olan bu bitki, barındırdığı ve ortaya çıkardığı sonuçlar itibarı ile halk arasında azgın teke otu adını almıştır. Şimdiye kadar birçok bitkisel cinsel ürün, macun ve benzeri ilaçlar arasında en çok kullanılan bitki, cinsel istek arttırıcı, afrodizyak etkili ve cinsel dayanıklılığı güçlendiricidir. Günlük yaşantınızda hemen hemen her yerde görebileceğiniz bu bitki, aslında çok faydalı ve değerlidir.

Her iklimde yetişebilen ve özelliğini yitirmeyen, dayanıklılığı tek başına uzun yıllara dayanan bu bitkinin çeşitli renkleri bulunmaktadır ve 4 adet yaprağı vardır. Yaz, kış, ilkbahar, sonbahar demeden yaprakları sürekli canlı durabilen Keşişkülahı bitkisinin afrodizyak etkisi doktorlar tarafından da onaylanmış ve ilk Çin’de ortaya çıkışıyla beraber çok geniş bir kesim tarafından kullanıcılarına ulaşmıştır. Büyüme, sertleşme, cinsel isteksizlik gibi başlıca rahatsızlıklarda kullanılan ve doktorlar tarafından verilen kapsül ya da macun ilaçların da içerisinde yer alan Azgın Teke Otu, şimdiye kadar yapılan yorumlarda gerçekliğini ispatlamış ve bir çok kişi tarafından da merak edilen bir bitki olmuştur.

Keşişkülahı (Epimedum) bitkisi ülkemizde de yetişmekte olan bir bitkidir ve epimedum içerikli ürünler kalitesini ortaya her daim koymuştur. Bitkinin diğer özellikleri arasında vitamin, mineral ve enerji verme gibi özellikler bulunurken, denediğiniz anda değişimi fark edeceksiniz. Doğanın keşfedilen en mükemmel harikalarından biri olan Epimedum, cinsel yaşamınızı sağlıklı kılacak ve sizleri her zaman zevkten gülümsetecek.

Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Aralık 2013 11:32 Sebep: içerik düzenlendi