Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2013       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sbs de 407 puan alarak diyarbakır nevzat ayaz lisesine yerleştim ben küçükken bile tıp okumayı doktor olmayı kafaya takmışım ve ben kendime hedef belirledim hacettepe tıp ama kazanması çok zor ne yapmalıyım? size kendi çalışma hikayemi anlatayım ben 4,5,6,7, de hiç çalışmıyordum her şeyin kolay olacağını sanıyordum ben hiç evde kitap açmıyordum ve her dönem taktir alıyordum çümkü ben dersi derste dinliyordum sonra 8. sınıfa geçtim ve bana sbs var dediler tabi ne olduğunu bile bilmiyordum sbs yi ilk defa dershane hocamdan öğrendim ama ben 100 soruda 20 net yapan biriydim hocama bir gün şöyle bir soru sordum hocam ben doktor olmak istiyorum dedim oda bana baktı ve sen nekar düşük net yapsanda sen çok iyi yerler kazanacaksın ama düzenli çalış ne kadar diye sordum bana günlül 1 saat çalış dedi ve ben hergün 1 saat çalıştım ve 1 ay sonra girdiğim sts sınavında 88 net yaptım çok şaşırmıştım ama istek ve azimin büyüklüğünü fark ettim ve artk f-1 öğrencisiydim sadece 4 ayda her sınavda 470 ve üstü ama sbs ye girdim ve elim ayağım birbirine dolandı ve 480 alacağım sınavda 407 aldım ama hiç üzülmedim ve düzenli çalışıyorum ve 2018 LYS 1. olmada karalıyım hiçbir engel yokki seni korkutsun sadece o korku salan hayali canavarın yanında umut ışığını gör güven ve başar