Arama

nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
17 Ocak 2014       Mesaj #8
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
handan adlı kullanıcıdan alıntı

benim derslerim kötü diye annem babam hep bana kızıyor ve dövüyorlar abim ise ben ona ne kadar iyi davransam o beni hep aşağılıyor ne yapmalıyım kardeşime kızdığım zaman babam gelip beni dövüyor kendimi üvey gibi hissediyorum ne olr bna yatdm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Msn Sad

ayy kıyamam sana canım bak bizde çok dayak yediğimiz oldu hep kızdık anne babamıza sonra anladıkki büyünce onlarda suç değil bizde imiş şimdi sen şunu yap bi gün otur ve anne babanla konuş deki siz beni dövünce bende inat ediyorum ve kendimide kötü hissediorum beni sevmiyormusunuz de ve derslerini düzelteceğini söyle onlara derslerine çalış canım çünkü ilerde onlara değil bu dersler sana yarayacak eğer çalışsanda anlamıyorsan ve unutuyorsan bunu ailene de bir doktora götürsünler sen bu kötü birşey değil belkide anlama zorluğu çekiyor olabilirsinde en iyi yol onlarla konuşmak birde kendi hatalarını azcık düşün belki sana göre hata değil onlara göre hatada yapıyor olabilirsin sen ailene hatalarını sor ve düzeltmeye çalış anlaştıkmıMsn HappyTenderRose
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove