Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2014       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
can27 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar diş hekimimden geliyorum.dişimde kist olduğunu öyledi.cok tedirgin oluyorum ve korkuyorum.ameliyatları izledim ama dehşet vericiydi.kötü bişey değil demi?kanser demek falan değil demi?

Hocam hiç korkma. Ben 1 hafta önce ameliyat oldum ve benimki bambaşka bir durumdu. Sağ alt çeneyi komple kaplayacak büyüklükte bir kistim vardı. Çenemi kıracağını bile söylediler. Kaburga ya da kalça kemiğinden kemik alıp oraya koyacaklarını söylediler. Ama bunların hiçbiri olmadı.

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde(Çapa) estetik ve plastik cerrahi bölümünde Uzman Dr. Emre Hocaoğlu var gidin ve bu doktoru bulun. Bu kadar iyi, bu kadar insanı rahatlatan, bu kadar sempatik, bu kadar işini iyi yapan bir doktor daha bilmiyorum ben. Emin olun en doğru kararı vermiş olursunuz.

Ameliyat sonrası 1 hafta sadece vişne suyu ve su içtim. 8. Gün çorbalara başlattı doktorum. Bugün 9. Gün ve çok iyiyim. Ağrım sadece ilk üç gün çok hafif oldu. 4. Günden itibaren çok iyiydim...

Not: Benim durumumu diğer kistler ile karşılaştırmayın. Benim çok büyük ve ciddi bir kistim vardı. Gönlünüz rahat olsun. Çok basit bir ameliyat. Hepinize şimdiden geçmiş olsun...