üzr dilerim.selam.ben bir azeri kardeşiniz.size bu gün sedefe kesin cözüm verecem.umarım cok insanlara faydam dokunar.ben de 23 il sedef hastasıydım.hic bir cözüm bula bilmirdim.üzülürdüm.agrı cekirdim.her yerim kan olurdu kaşımakdan.namaz kılmak zor olurdu.klorlu suda destemaz alamıyordum.ama hep şükr edirdim Allahıma bu hastalıka göre.Allah bizi sevdiyicin deri hastalıgı verib bizlere. ne kadar haramlardan koruyub bizleri.beden ezalarlmlzl göstermeye izn vermeyib.Ona hemd olsun sonsuza kadar.bir gün Ona yalvarib şifa istedim.artık acıya döze bilmirdim.ama hep namazda.orucda olmuşam.hep Allah cin yaşadım.Onu cok cok seviyorum.dua etdikden sonra rüyada ne gördüm biliyomusuz.Sülükler.adi sülükler.ayagimda.ertesi rus saytlarinda araştırma apardim.forumlara girdim.Elhemdülillah.bu sülük nasıl bir nimet.Allah neler yaratmış.rus forumlarinda insanlar illerle cocuk sahibi olamayanlar iki kurs sülük koyub da cocuk sahibleri olanlar ne kadar.bi cok hastalikdan kurtulanlar.iki ay önce mende başladim sülük tedavisine.evde özüm koyuyordum.şimdi her yerim ter temiz.Elhemdülillah.hic bir şeyim kalmadi sedefden.nasıl mutluyum bilseniz.o üzden sizin saytlarıınıza giriş yapıb bakdım.sizde de sülük cok türkiyede.sonra forumlara giriş yapıb haber verim türk milletime.bilirem ne kadar eziyyet cekdiyinizi.ama bir ricam var sizlerden.ne olur Allaha ibadetle yaşayin.Allah bizleri turk nüslüm olarak karar verdi.bu nimetin kedrini bilek kardeşler.eninde sonunda Ona dönüş yapacayık.ne olursuz bedenimizi gözler karşısına srrqilemeyek.zina etmeyek.dedi kodu yapmayak.esl insan olak.Allah cin yaşayak.unutmayın şifanı da Allah verecek sizlere.sülük.ilac.otlar behane.şifa Allahdandir.birde neolur men sizin forumlara giremiyorum.sizler iyileşdikden hemen sonra insanlara bildirin bu melumatlari.şimdi nasıl kullanacagımı söyleyim sülükleri.men haftada iki defe 10-15tane sülük koyuyordum.ümümi 150-200 sülük olmalı.yaklaşık iki ay sürecek.her defasinda sedef yok olmaya başlayacak.sonuna kadar gediniz.sabırlı olun.hem başka hastalıklarda var ise bedenizde şifa bulacaksız İnşaAllah.kocalarınızda prostat ve başka hastalıklar var ise onlara da koyun sülük.saytlarda sülük hakkinda bilgiler cok.okuyun sonra koyun.kişiler varki onlara olmaz sülük koymak.okuuun ki bilesiniz sizlere olur yoksa olmaz.İnşaAçllah ki olar.men ayaklarima koyurdum.dizimnen aşagi dal terefden.herden de kollarima koyurdum.dirseklere.ne olur sonra yazin bura nasıl oldunuz ve başka sedef forumlara gönderiniz bunu.Allah haminiza şifa vrrsin.mende sizincin dua edecem.sizde hamimizcin ediniz.Allah amanında.he birde bilinki sedefden cok cok agır hastalıklar var.sagolun bizim kardeşlerimiz.