Arama

_Jade_ - avatarı
_Jade_
Ziyaretçi
29 Mart 2014       Mesaj #5
_Jade_ - avatarı
Ziyaretçi
Ben de 8. sınıfa gidiyorum ve bu sene sonunda mezuniyet balom olacak. Msn Happy. Ben de henüz elbisemi kararlaştırmadım. Ama bunun en büyük nedenlerinden biri nisandaki sınav neyse bunları boş verin. Size birkaç tavsiye verebilirim ama.
8. sınıftaki biri ne çok süslü püslü giyinmeli ne de sade. Çünkü süslü giyinirse yaşından büyük sade ( ama çok sade ) giyinirse de çocuksu görünür. Eğer illaki sade giyinmek istiyorsa giydiği elbisede ya dantel gibi bir detay olmalı, ya elbiseyi takılarla süslemeli ya da elbisede bazı desenler bulunmalı. Süslü giyinecekse de elbisede çok taş, dekolte, detay olmamalı. Uzun elbise kesinlikle giyilmemeli ama arkası uzun önü kısa olabilir. Elbiseler genelde renkli tercih edilmeli siyah hiç tercih etmem ama gri bile olabilir elbiseye göre. Ayakkabı olarak babet de olur topuklu da. Ama birilerinden sandalet giyicem lafı duymuştum bu asla olmamalı. Topuklu giyilirse de topuk 10 cm'den uzun olmamalı, platform da olmamalı. Çok abartılı makyaj olmamalı ama makyaj olmalı. Birkaç örnek verirsem:
Sade/Orta İsteyenlere:
24qvki9
24cfngy
2zxxhyq
4jxt2c
t9dwzp
259x4b4
2uhy7lx
i6kr9s
29o4by8
b6q68l
Süslü İsteyenlere