Arama


BoraDAF - avatarı
BoraDAF
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #6
BoraDAF - avatarı
Ziyaretçi

Kadınlarda Saç Ekimi Mümkün Mü?


Kadınların saç ekimi yaptırması için herhangi bir engel yok fakat erkeklerin saç ekimi sürecinden daha zor ve bu sebeple daha dikkatli olunması gereken bir süreç olduğu için doktor ve klinik seçimi yapılırken her zaman tavsiye ettiğimiz gibi detaylı bir araştırma sürecinin ardından karar verilmelidir.
En küçük FUE operasyonları bile artık kadınlara uygulanabilir durumdadır. Bu sebeple saç ekimi yaptırmanızın önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır.
Ad:  saç sorunları.jpg
Gösterim: 1302
Boyut:  62.4 KB

Saç Ekilen Bölgede Deri Ölmesine Ne sebep Olur?


Ekilen bölgedeki deri ölümü saç ekiminin en kötü sonuçlarından biridir. Aşağıdakilerden birçoğunun birlikte buna sebep olması mümkün,

Saç ekimi öncesinde;


- Fazla sigara tüketimi
- Diyabet
- Kan akışının yavaş ve az olması
- Kötü operasyon teknikleri
- Tek seferde çok fazla greftlerin çok sık şekilde yerleştirilmesi
- Tek seansta birden fazla seanslık ekim yapılması
gibi sebeplerin birkaçının bir arada olması buna sebep olabilir.
Doğrudan doktorunuza ve bir dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim, eğer böyle bir durumunuz varsa.

Saç Ektirmek Ne Kadar Sağlıklı?
Saç ekim operasyonunu herhangi bir estetik operasyonla eşdeğer olarak görebilirsiniz. Nasıl bir estetik operasyonun riskleri varsa saç ekiminin de bazı riskleri var fakat bu riskler sağlığınız üzerinden tehdit oluşturabilecek cinsten riskler değildir. Tabi ki gerekli şartlar sağlandığında.
Bu şartlar, saç ekimi yaptıracağınız doktoru, kliniği saç ekimi forumlarından araştırmış olmanız, kliniğin özenli ve kaliteli hizmet sunan bir yer olduğundan emin olmanız ve doktorun daha önceki tecrübeleri hakkında bilgi sahibi olmanız ile tamamlanmış sayılır. Tüm bu konularda dikkatli davrandıktan sonra saç ekimi sizin için hayatınızın kalanını çok daha güzel yapacak bir operasyondur.
Herhangi bir korku, endişe duymanıza gerek kalmadan sadece operasyon öncesinde araştırmanız, bilmeniz gereken her şeyi öğrenerek tüm bu risklerden uzak durabilirsiniz.

Saç Ekimine Karar Vermeden Önce Yapılması Gerekenler:
saç ekimi yaptırmaya karar vermeden önce yapmanız gerekenlerin bir kısmından bahsedeceğim. Öncelikle saçınızın dökülme sebebinin genetik mi yoksa başka bir sebepten mi olduğunu öğrenmek için bir dermatoloğa gidip muayene olmanızı tavsiye ederim. Eğer saç dökülmenizi engelleyebilecek bir tedavi yöntemi önerilirse öncelikle bu şekilde ilerlemeyi denemeniz sizin için en iyisi olacaktır.

Eğer saç ekimi yaptırmanız gerektiği sonucuna ulaşırsanız öncelikle bizim sitemiz gibi bir çok konuda size yardımcı olabilecek, kaynak oluşturabilecek forum, haber içeren siteleri gezmenizi, konuyu daha önceden denemiş olanlarla tartışmanızı tavsiye ederim. Kaynakların güvenilirliğini test ederken reklam olarak görülebilecek her türlü noktada güvenilirliğinden şüphe etmeniz gerekiyor ki internet ortamında bir çok site, forum, kullanıcı bu şekilde sizleri kendisinin kliniği veya saç ekimi merkezine yönlendirmeye çalışacaktır.Özellikle forumlarda saç ekimi öncesi ve saç ekimi sonrası fotoğraflarını yayınlayan ve her türlü detayı verebilen kullanıcıların yorumlarına güvenmenizi tavsiye ederim.

Bizler de saç ekimi yaptırmadan önce benzer süreçleri yaşadık ve yanlış yönlendirmeler sonucunda 4 defa saç ekimi yaptırmak durumunda kalan arkadaşımız bile oldu. Bu yüzden bu konuda dikkatli olmanız gerçekten çok önemli.
Tüm bunları yaptıktan sonra yine aklınızda kalan tüm soruları bize gönderebilir ve uzun zamandır yaşadığımız tecrübelerden faydalanabilirsiniz. saç ekimi forumlarında reklamsız yazan, öneride bulunan çok az kaynak bulunduğu için tekrardan söylemek gerekirse, her türlü güvenilirliği sorgulamanız gerekiyor. Örneğin biri istanbulda saç ekimini nerde yaptırayım diye soruyorsa ve ona sadece şu saç ekimi kliniğinde yaptır şöyle güzel, böyle güzel şeklindeki yaklaşımlara kesinlikle şüphe ile yaklaşın.

Son düzenleyen perlina; 9 Temmuz 2016 11:33