Arama


Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
31 Mart 2014       Mesaj #58
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı

kediciği veterinere götürmek için evden çıkmıştım ki kediciğin penisinden kan geldi bende eve geri döndüm doğuracak diye. hazırladığım yuvaya koydum sonra gittim ona fark ettirmeden izliyordum ama doğurmadı yan yattı sonra kalktı oturdu sonra kıvrıldı falan biraz daha kan geldi yanına gittim kediciğin yemek verdim yemedi sevdim ertesi gün yani bugün biraz halsiz yuvadan kalkıp güneşe yatıyor yalanıyor ama halsiz yemek yemiyor gene biraz kan aktı ne yapmam gerek acaba doğumda bir sorun mu çıktı ve doğuramadı mı? bide arada sırada biraz ıkınıyor doğuracak diyorum doğurmuyor. veterinere mi götüreyim yolda doğurmaz demi? lütfen yardımcı olun

Erkek kediler doğurmaz.Eğer kedicik erkekse ve yukarıda bahsettiğiniz durum gerçekleştiyse mutlaka acilen veteriner hekime görünmesi gerekiyordur kediciğin.Çünkü idrar yolu enfeksiyonu, iltihabı ya da böbrek taşıyla ilgili bir problem olabilir!

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok iştahının olmaması da gayet normal çünkü sıkıntısı var zavallı kediciğin.Vakit kaybetmeden veterinere götürmelisiniz onu anlatabildim mi?