arkadaşlar ben 98 doğumluyum ve futbola tapacak kadar çok seviyorum daha önce hiç bir futbol altyapı veya futbol okullarında oynamdım ailem felan arkamda olmadı futbolda iyimdir 1 yıl önce çok iyi oynuyordum hırsandımmı robben gibi oynuyorum gaza geldimmi herkesi geçerim ama psikolojik sorumlarım felan oldu okulu bırakmıştım 9. sınıf ilk dönem biter bitmez bende evde bildiğiniz asosyel hayatı yaşadım 7-8 aydır evde takıldım kimseyle konuşmadan filan ama pişman olmuştum okula tekrar başladım ve şimdi futbola başlamak istiyorum 7 aydır ilk kez top bede ndersinde gelmişti ve ben oynadım filan ilk 3 hafta alışırım filan sandım sonra öz güvenim filan hepsi gitddi top ayağıma gelince ağlıcak gibi oluyorum . dönem biter bitmez arkaşalrla her hafta halısaha maçı yapıyoruz gidere k iyi oynamya başlıyorum ezki formumumu yakalamyta çalışıyorum.FİZİĞİMSE 1.83 kilom ise 58 baya bir zayıfım ama hızlı koşarım kafa tıopuna iyi zıplarım aşırı hırsılıyım top oynarken hatta aşırı efor kaybından öleceğimi bilsem gine oynarım okadar seviyorum futbolu .ben 1 ve ya 2hafta içinde kesinlikle bir futbol okulu filan girecem ve fitbısa başlıcam kondisyon ve kas için gerekirse okulu bırakırım hergün idman yaparım kendimi gheliştirmek için peki ben nasıl futbolcu olurum kesin olmam lazım kafaya fena bir şekilde takıyorum aşırı psikoljim bbozuk eski halime gelmem için tek şart futbol çünkü oynarken aşırı bir şekilde zevk alıyorum.sağ kanat açık bek ve defansın heryerinde önlibero da oynayabilriim