Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Tek Mesaj #1524

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #1524
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
11 Nisan 2014 Cuma

Akrep Burcunun Genel Özellikleri

Burçlar kuşağında Akrep Burcu insanı zeki, kurnaz ve güçlü olmaları ile tanınır. Akrep burcu insanının kaybetmeye tahammülü pek yoktur. Her zaman zirvede olmak isterler. Akrep burcu insanında birçok duygu her zaman en üst noktadadır. Çok sevip değer vermekten hoşlanırlar. Akrep burcu insanı kendi içindeki gücü dışa vurabilmeyi başarırsa, başaramayacağı altından kalkamayacağı bir iş yoktur. Akrep burcu insanı ihtiraslarının ve öfkesinin esiri olabilir, bu konuda dikkatli olmalıdır. Kendi içlerine kapanıp yaşamayı oldukça çok severler. Akrep burcu insanları eleştirmekten çok hoşlanır ama kendilerinin eleştirilmesinden hiç haz almazlar. Ruhsal olarak içe kapanık olsalarda İş konusunda girişken olmaları ile tanınırlar.

Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği kıskanç, kavgacı, cevresindeki insanları umursamadan kızdırabilecek bir yapıya sahiptir. Akrep burcu erkeği ancak bu özelliklerine ses cıkartmayacak, uysal ve uyumlu bir partner ile mutlu olabilir. Akrep burcu erkeği sert görünsede kendi içinde duygulu ve anlayışlı olabilir. İlişkilerinde ve ev hayatında lider olmayı severler. Aldığı kararların uygulanmasından hoşlanırlar.

Akrep Burcu Kadını


Akrep burcu kadını güçlü ve ihtiraslıdır. Genellikle akrep burcu kadını istediğini elde eder. Akrep burcu kadınının doğal bir güzelliği ve çekiciliği vardır. Güçlü karakteri sayesinde partnerini istediği gibi yönlendirebilir. Akrep burcu kadını sevdiği insanlara karşı güçlü duygular besler. Akrep burcu kadınının olumsuz özelliklerinden biri ise karşısındaki insanı çok fazla eleştirmesidir. Bu kötü huyları yüzünden oldukça kırıcı olabilirler.