Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1613

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1613
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Bugün; Fiziksel ve ruhsal olarak son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız kişisel girişimler hedeflerinize dair planlamalar için harika bir gündesiniz. İşinizle ilgili var olan problemlerin üzerine gitmeli istekleriniz konusunda ısrarcı davranmalısınız. Fikirlerinize muhalefet edilse dahi pes etmeyin ve bildikleriniz konusunda mücadele edin sonunda kazanan siz olacaksınız. Evli Boğa’lar kızgınlıklarınızı içinizde biriktirmeden hareket edin birlikte olduğunuz insan tavırlarınızdan rahatsızlıklarınızı anlayamıyorsa duygularınızı içinizde bastırmayın ve kırıcı olmayan bir üslup içinde ifade edin. Bekar Boğa’lar aniden gelişen olaylar yaşamınıza yeni insanların girmesine sebep olabilir…

Günün Olumlaması: Düşüncelerimi kontrol edebilmenin şükründeyim. Zihin kontrolümü ele aldım ve bilinçaltımda oluşan gereksiz tüm düşüncelerimden arınıyor, Kimsenin beni öz değerlerimden uzaklaştırarak başkalaştırmasına izin vermiyorum. Düşünüyor üretiyor yenileniyor ve isteklerimi belirleyerek bu yolda kararlılıkla ilerliyorum.