Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Stk nedir?
Stk, Sivil toplum kuruluşları kelimelerinin baş harfleriniden oluşan bir kısaltmadır. Sivil toplum kuruluşlarının görevi devletin gücünün yetmediği konularda araştırma, tesis ve hizmet sağlayarak devlet işlerindeki açığı kapatmaktır
Sivil toplum kuruluşları(Stk) projeler üreten, kar amacı gütmeyen ve kurumsal kimliğe sahip oluşumlardır. Bu oluşum ücretli çalışan personel ve gönüllü çalışanlardan oluşmaktadır.

Türkiye Çevre Vakfı
Türkiye Çevre Vakfı Kamuoyunu aydınlatma, çevre ile ilgili araştırma ve yayın hizmetleri veren vakıf, özellikle çevre hukuku konusunda çaba gösteriyor. Sitede vakıf, yayınları, ve çevre hukuku konusunda bilgiler bulunuyor

Türkiye Çevre Koruma ve Yeşillendirme Kurumu
Türkiye Çevre Koruma ve Yeşillendirme Kurumu Gönüllülük yöntemi ile çalışan kurum ve çevre koruma projeleri, yayınları, güncel çevre felaketleri hakkında bilgiler.

Greenpeace Türkiye
Greenpeace Türkiye Greenpeace ve üyelik hakkında bilgiler, bilimsel raporlar, eylem haberleri ve fotoğrafları, video klipler ve kampanya bilgileri.

Doğal Hayatı Koruma Derneği
Doğal Hayatı Koruma Derneği Worldwildlife Fund (WWF)'ın Türkiye temsilciliğini de yapan dernek ve aktiviteleri hakkında bilgiler, geçmişteki başarılarını içeren bir galeri, ve üyelik bilgileri.

DenizTemiz / Turmepa

Türk denizlerini temiz tutma ve koruma amaçlı bir dernek.

ÇEKUL Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtm

ÇEKUL Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı Türkiye'nin zengin doğal ve kültürel varlıklarını korumak, yaşatmak ve tanıtmak için çeşitli projeler üreten ve uygulamaya koyan kuruluşun tanıtımı, etkinlikler, projeler, eğitim, iletişim bilgileri.

Çevko Çevre Koruma Derneği
Çevko Çevre Koruma Derneği Çevre koruma ve atıkları yeniden değerlendirme faaliyetleri, yayınları ve iletişim bilgileri.
Son düzenleyen Safi; 7 Nisan 2016 17:09