Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2014       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kepçelik çok kötü bazen düşünüyorum neden biz neden başkası kepçe değil aynanın karşısında ağlıyorum hep kepçe olmasam nasıl olur kulağım benm geleceğimide etkiliyo bazen neden kulağımın geleceğimi oynadığına çok üzülüyorum insanlar bize o gözle bak masını istemiyorum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi öldüresim geliyor ama allah canımızı almadan olmaz diyorum allahım sana dua ediyorum lütfen kepçeliğim geçsin sana yalvarıyorum yoksa artık sinirden ya birşeyler olucak dayanamıyorum kepçelik demek öz güveni olmamak demek kulağını saçınla kappatmak ddemek peki ya sonra ne olacakk dünyanın sonuna kadar açıkmı kalıcakı hayr ama allahım sende herkeze verdiğin rahmetten banada ver lütfen ameliyat olamam çünkü sen kendi kusurunu kendin tedavi edersin ama lütfen banada bir şanssssssss

ben de aynı durumdaydı üniversitede o kadra alay ettiler ki bileğimi kestim ama birşey olmadı aileminde durumu yok hiçkimse benim yanıma yanaşmıyor lütfen allahım sen şifa verirsin annem bile çok üzülüyor halime kendimi atmaya çalıştım ama babam benim için ağladı geri döndüm piskiyatride tedavi oluyorum sinirden hasta oldum ağlamaktan çok güçsüz düştüm 14 kere bu yüzden il ve okuldeğiştirdim allahım ben burda kendimi insan hissetmiyorum sınıfta karşı çıkamıyorum dediğim zaman suç işlemişim gibi oluyo en kolay nasl ölünür onu bile araştrdım arkadaşlarım kepçeyim diye okul camını kırıp suçu bana attılar bende disiplene gittim bütün sınıf okuldan gitmem için dilekçe topladı rehperliğe gönderildim herkez bana kepçe diyo hatta sosyal öğretmeni bile bazen düşünüyorum bende neden ben kepçeyim neden bu kusur bende allahım bunlardan bıktım artık artk okulu bırakmayı düşünüyorum ne diyeyim hep kimin yüzünden