Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:23, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 23 Aralık 2025 - 08:24
Arama
MaviKaranlık Forum
Adnan Zaman
-
Tek Mesaj #1
BARIŞ
Ziyaretçi
25 Kasım 2006
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Adnan Zaman
Oyuncu | 1964 - Kars
Oyunculuğa okul yıllarında Sinop Halk Eğitim Merkezi'nde çocuk oyunlarında oynayarak başladı. Daha sonra profesyonel anlamda 1995 yılında Yeşimçam'da aksiyonlu filmlerde rol aldı.
Sinemaya ve tiyatroya olan ilgisi Adnan Zaman'ı bu alanda en iyi olmaya yöneltti. Bu amaç doğrultusunda Bakırköy'lü Sanatçılar Derneği Tiyatro Bölümü'ne girdi. Burada Üstün Asutay, Kenan Pars, Cem Karaca, Erdoğan Sıcak ve Kazım Eryüksel gibi ustalardan üç yıl oyunculuk dersi aldı. Burada gösterdiği başarıdan dolayı, Bakırköy'lü Sanatçılar Derneği Tiyatro Bölümü'ne kadrolu oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak seçildi. 2004 yılına kadar, "Ferhat ile Şirin", "Hababamın Hamleti", "Artiz Mektebi" ve "Dağ Denize Kavuştu" oyunlarında oynadı.
Bir çok dizi ve sinema filmlerinde de karakter ve başrol oynadı. Murat Soydan'la "Dönüşü Olmayan Yol", Mesut Engin'le "Kardeş Uğruna", Arif Şentürk'le "Buruk Sevinçler Sokağı", Tuğrul Şan'la "Denizler Şahidimdir" vb. filmlerde başrol oynadı.
Ayrıca, Sinesen, Filmsan, Tiyatro Oyuncuları Derneği, ve Uluslararası Aktörler Birliği ve Basad üyesidir.
Ezberi ve ses tonu çok kuvvetli olan oyuncu, tiyatro ve sinema ile ilgisini sürdürmektedir
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 08:24
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...