Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
18 Haziran 2014       Mesaj #285
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
LG G3 için 2 Reklam Filmi Birden Yayına Girdi

LG geçtiğimiz ay itibariyle yeni nesil amiral gemisi G3′ü tüm dünyaya tanıtmıştı. G3′ün tanıtılmasıyla birlikte 2K çözünürlüğünde ve global anlamda satılmaya başlayacak ilk telefon olma özelliğini de bünyesinde barındıran LG bu bağlamda rakiplerine büyük bir fark atmakta.
LG G3′ün teknik özelliklerinde en önemli ayrıntı tabi ki ekran tarafında yaşanmakta. Ekran çözünürlüğünün 2K olması ve Full HD ekranlarda kullanılan işlemcinin kullanılması bu telefonun rakiplerinden geri kalmasını sağlamıyor. LG G3 ile OffScreen testleri (Antutu gibi) yaptığınızda telefon az puan alsa da saf GPU testlerinde (Nenamark 2 gibi) telefonun rakipleriyle aynı puanlara imza attığını görüyoruz. Bunun sebebi ise LG mühendislerinin muhtşem buluşları.

LG G3 2K (2560 x1440 piksel) çözünürlüklü bir ekrana sahip olsada bu ekranda oyunları Full HD’de açıyor. Bu sebeple LG G3′ün oyun performansı olarak rakiplerinden geri kalma gibi bir durumu ortaya çıkmıyor. Bu yılın amiral gemisi olarak kalacak G3′ün kamera özelliklerinin ve Knock Code özelliğinin öne çıkarıldığı 2 reklam filmi yayınlandı. Reklam filminde OIS+ öne çıkartılmış ve parmak izi okuma sensörleri kullanan cihazların eleştirildiğini görmekteyiz.

andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:57
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.