Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
18 Haziran 2014       Mesaj #295
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note 4′ün Ekran Çözünürlüğü Onaylandı

Yılın ikinci yarısına giriş yaptık ve bundan sonraki süreçte bizleri bekleyen üst düzey akıllı telefonlarla ilgili bol bol haberle karşılaşacağız. Önümüzdeki süreçte en çok merak edilen telefonların başında kuşkusuz Galay Note 4 geliyor. Bir süredir hakkında iddiaların ortaya çıktığı telefon bu defa SM-N910A kod numarasıyla Samsung’un User Agent profili web sitesinde yer aldı. SM-N910A (yüksek olasılıkla AT & T versiyonu) kod adlı Samsung cihazı aynı süreçte Hindistan’ın resmi ithalat ve ihracat sitesi Zauba’da ortaya çıktı ve burada telefon için 5.7-inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı bilgisi paylaşıldı. Benzer bilgi daha önce Samsung’a yakın kaynaklar tarafından da aktarılırken, Güney Koreli üretici görünüşe bakılırsa yeni phablet telefonu için ekran seviyesini önceki modelle aynı tutacak.
Galaxy Note 4′te ekran boyutu aynı seviyede tutulabilir ancak çözünürlük ciddi manada artırılacak. User Agent profili web sitesinde SM-N910A model numarasıyla görüntülenen Galaxy Note 4′te Quad HD (1.440 x 2.560p) çözünürlükte bir ekranın kullanılacağı resmen onaylandı.

Galaxy Note 3 ile aynı ekran boyutuna sahip olmasına rağmen daha yüksek çözünürlüklü bir ekranla gelecek olan Galaxy Note 4′te Qualcomm cephesinden Snapdragon 805′in, Exynos cephesinden ise Exynos 5433 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Galaxy Note 4′te ayrıca parmak izi sensörü, su geçirmezlik, nabız ölçer, OIS destekli 16MP arka kamera ve gelişmiş S-Pen özelliklerinin yer alması ön görülüyor.





andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.