Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
18 Haziran 2014       Mesaj #297
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
LG G3 ile Kısa Bir Macera Filmi!

LG en önemli eksiklerinden biri olan reklam ve pazarlama sürecini görünüşe bakılırsa G3 ile birlikte giderecek. Geçtiğimiz günlerde 6 tanıtım videosu yayınlayan Güney Koreli üretici üstün özelliklerle donattığı akıllı telefon için bu defa 5 dakikadan fazla süren kısa bir macera filmi yayınladı. Doğa fotoğrafçısı Koreli Jung-won Park ve macera filmcisi Geoff Mackley’in başrolde olduğu filmde ikili LG G3 ile tehlikeli ve bir o kadar keyifli bir maceraya atılıyor.
Jung-won Park ile başlayan doğa macerasında telefonun öncelikle 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü RGB alt dizilimine sahip ve inç başına 538 piksel sığdırılan ekranı ön plana çıkarılıyor. Ekran konusunda rüştünü ispatlamış bir firma olan LG’nin G3′te yine mobil dünyasının en iddialı görüntüleme deneyimi sunan ekranlardan birinin oluşturduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Jung-won Park ve Geoff Mackley ile süren doğa macerasında en çok telefonun kamerası ön plana çıkarılıyor. 13MP çözünürlüklü OIS+ optik görüntü sabitleyici ve lazer ışınlı otomatik odaklanma sensörlü 13MP çözünürlüklü arka kamerayla etkileyici çekimler gerçekleştiren LG G3′ün ayrıca f/2.0 diyafram aralığına sahip 2.1MP’lik ön kamerası ile özçekim (selfie) de unutulmamış.

Videoda değinilen bir diğer özellik ise LG G Pro 2 başlatılan yeni güvenlik çözümü Knock Code özelliği oldu. LG G3 ile patlamaya hazır bir yanardağın ağzına kadar gelerek çekimlerin yapıldığı tehlikeli yolculuğun videosuna alt bölümden göz atabilirsiniz.




andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.