Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
07:17, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 06 Aralık 2025 - 07:19
Arama
MaviKaranlık Forum
Tuncay Şanlı
-
Tek Mesaj #1
BARIŞ
Ziyaretçi
26 Kasım 2006
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Tuncay Şanlı
Mevki:
Forvet, O. Saha
Doğum tarihi:
16.01.1982
Doğum yeri:
Sakarya
Boy:
1.82
Kilo:
70
Ayakkabı no:
40
16 Ocak 1982 Sakarya doğumlu Tuncay Şanlı 1.82 boyunda 70 kilo. Orta saha/Forvet mevkiinde oynamaktadır. 2002-2003 sezonunda Sakaryaspor AŞ’den transfer edildi.
Fenerbahçe’deki ilk resmi maçı, 11 Eylül 2002’de Gaziantespor - Fenerbahçe Türkiye Süper Lig maçıdır.
26 defa A, 14 defa Ümit, 19 defa da A Genç Milli takımda yer aldı. A milli takımda 6, Ümit milli takımda 10 gol, A Genç milli takımda 9 gol atmıştır.
19 Kasım 2002 tarihinde İtalya ile deplasmanda Ümit milli takım formasıyla görev yapıp 3-0 yendikleri maçta 2 gol attıktan hemen bir gün sonra 20 Kasım 2002’de gene deplasmanda İtalya ile yapılan maçta A milli takım formasını, Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğiyle son üç dakikada giyerek hem ilk A milli maçını oynamış hem de ilginç bir durum oluşturmuştur.
18 Aralık 2003 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası 2.tur maçında, sol elmacık kemiği kırıldığından bir ay sahalardan uzak kalmıştır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 07:19
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...