arkadaşlar benimde ksu 45620 ne model buzdolabım var. bahsi geçen ışıkların yanıp sönmesi sorunu benim buzdolabımda da ortaya çıktı araştırdım bu sayfayı buldum söylenilenleri yaptım iki adet kondansatörü değiştirdim fakat değişen bir şey olmadı bir adım daha ileri gittim soğutucuya bağlı iki adet bt12 nolu trimpod yada transistör ne olduklarını tam bilmiyorum onları da endüstri meslek lisesindeki elektrikçi arkadaşımla eşdeğerlerini bulup değiştirdim sonuç yine değişmedi olmadı çaresiz internetten 105 tl ye 15 gün önce yeni kart aldım taktım çalışmaya başladı 105 tl ye halletmiş olmanın verdiği mutluluk sadece 15 gün sürdü ve makina tekrar durdu hemde bir cumartesi gecesi yarın pazar ve her yer kapalı. çaresiz internetin başına geçtim ve aramaya başladım sonra şu adreste
I have a Bosch ksu 44 fridge/freezer which has stopped working - Fixya resimlede belirtilen (1mf 275 v) ve (1.5 mf 275 v) luk kapasitörlerin değişmesiyle buzdolabının çalışacağı yazmış elimdeki iki karttan iki sağlam kapasitör çıkartmayı başardım gecenin bir yarısı sonuç itibarıyla çalıştırmayı başardım linkteki fotoğraftan bu parçaların hangileri olduğunu görebilirsiniz.