Arama

VC17 Virüsü Nedir? - Tek Mesaj #3

vellum - avatarı
vellum
Ziyaretçi
24 Temmuz 2014       Mesaj #3
vellum - avatarı
Ziyaretçi
Mutasyon virüslerinin bir çeşidi olan VC17 olarak bilinen virüs, mide ve kasları mutasyona uğratmaktadır..Mide normal yiyeceklerle kanı kolayca ayırt edebiliyor.Bildiğiniğz gibi alınan onca besinden yanlızca küçük bi kısmı enerji-besin oalrak kullanılabiliyor.Mutasyon ile içilen kan tamamen vücuda yayılır.

GÜÇ
Laktik asit bildiğiniz gibi yorulma hissini verir.Laktik asit senaaaini durduran bu virüs aynı zamanda sınır varyansını da ortadan kaldırır..Normal bir insanın gücünden 6-7 kat fazla güce sahiptirler...

HIZ

Mide kanı direkt olarak bağırsağa gönderir.Bağırsak hiç bi oynama yapmadan vücuda kanın geçmesini sağlar..Normalde alınan enerjinin onlarca katı fazlalıgında enerjiye sahip olunur( ATP= adenozin trifosfat (enerji) ) kaslardaki sınır varyansının da yok olmasıyla kaslar hızlı çalışır.

SAĞLIK
(Ölümsüzlük yoktur) VC17 virüsünü taşıyanlar normal insandan uzun süre yaşarlar ancak ölümsüz değillerdir.hücre bölünmesi ve rejenerasyon hızı maximumdadır. dolayısıyla yaraları hızlı biçimde iyileşir..ancak filmlerde gördüğünüz gibi 1 saniyede değil. Örneğin ufak bi bıçak kesiği yarası 1 saat içinde kapanabilir..

VUCUT:

Twilight ta gördüğünüz gibi vücutlar porselen yapıda değildir.

DUYGU:

VC17 virüsü kapan kişi mide ve sinir sistemi mutasyonunda birçok evreyle karşılaşır.4. evre olan duygusal evrede tüm duyguların etkisi artmaya başlar..Sinirlenebileceği bir konuya normal halinden çok fazla tepki gösterebilir.

ZİHİN:
Duyularda sadece işitme duyusunda değişim gözlenir.Kısık sesleri duyabilirler..Ancak normal insandan daha uzağı göremezler.. Ancak hisleri kuvvetlidir.. Karşısındaki insanın ne hissettiğini anlayabilir.Ancak filmlerde gördüğünüz gibi bir zihin okuma olayı yoktur.. İkna yetenekleri yüksektir... VC17 virüsü araştırması yapan Amerikalı bilimadamı heyetinden C.M. yi , VC17 virüsü taşıyan bir hasta kendisini bulundugu kontrol hücresinden cıkarması için ikna etmiş ancak girişmlerinde başarısız olmuştur.

Bilinen yanlışlar :
  • Beyaz, soğuk, soluk tenli değillerdir.Virüs ırk ayırt edemez.Zenci bir şahsa da bulaşabilir.
  • Ölümsüzlük söz konusu değildir.Yanlızca Hücre bölünmeleri rejenerasyon hızları yüksek, zararlı besin alımı minimum seviyededir.
  • Gözleri renk değiştirmez veya kırmızı değildir..Ancak baktıkları her yere direkt olarak odaklanırlar
  • Zihin okuyamaz, kimseyi etki altına alamazlar
  • Güneş ışığı onların cildini ELMAS GİBİ PARLATMAZ veya şiddetli yanma yapmaz...
VC17 bazı yerlerde VV olarak da geçebiliyor, türünü merak edip araştırmak isteyenler için çeşidi endogenous retrovirus (17v) olarak geçiyor. orjinal ismini yazdım kolaylık olur size.

ANCAK 20-25 30-35 YAŞLARI BU VİRÜSE DAYANABİLİYOR ÜSTELİK BUNUN İÇİN 3 AŞAMA VAR
1. Bu virüsü taşıyan gerçek örümceği bulacaksın
2. Örümceğin taşıdığı virüsü herhangi bir yarasanın karın bölgesine enjekte ediceksin
3. Bu yarasanın seni ısırmasını sağlıcaksın

Vampirler varlıklarını ortaya çıkarmamak gayretindirler, tahmin edilebileceği gibi bu durum büyük bir kargaşa ve kaosa neden olabilecektir. Genellikle zengin veya orta halli olarak yaşayan vampirler kan ihtiyaçlarını özel olarak kurulan şirketler tarafından hayvanlardan elde etmektedir. Ancak insan kanıyla beslenen vampirler de vardır. Bu tür vampirler, vampir konseyi tarafından aranır ve gerekli görüldüğünde öldürülür.
Son düzenleyen Safi; 14 Haziran 2016 01:17