Sn. xcherry
Sitenize üye olmadan önce her sitede yaptığım gibi ilk önce kurallar kısmını okudum.
Her yerde olduğu gibi elbette siteye gönderilen mesajlardan öncelikle sahipleri sorumludur.
Fakat bunlar genellikle kendi fikir ve düşünce üretimlerine yönelik bir sorumluluktur.
Site içersindeki davranış sorumluluklarının da bilincinde olmaları sitenin yüzünün daha çok gülmesini sağlayacaktır.
Okuduğumu söylediğim kurallar içersinde özellikle 10. madde ve sitede gördüğüm uygulamaları en hoşuma giden kısmı idi.
Bu arada belirli bir zaman içersinde site içerisinde yaptığım gezintide resimli şiirlerimden de eklenmiş olduğunu gördüm, o beni rahatsız etmedi çünkü hiçbir değişiklik yapılmadan eklenmişti.
Bu şekildeki her türlü paylaşımı hoşnutlukla kabul ediyorum. Hatta yapanlara teşekkür edecek kadar.
Kuralların 12.nci maddesine biraz aykırı düşse de ilk mesajı buraya yazmamı, aslında bütün üye arkadaşlara yönelik bir hatırlatma olarak görmenizi isterim.
Bu bana düşer mi düşmez mi düşünmem bile. Çünkü ben de artık bir üyeyim, art düşüncesiz olarak düşündüklerimi aktarmam üyelik görevlerimden diye düşünürüm.
Taa ki kapıyı ardımdan çekip çıkana kadar veya siz kapatana kadar.
Saygılarımla
Esin Çınar