öncelikle herkese meDarkorbit oyununda rütbe kasmak gösteriş içindir.Bu gösterişi bence 14level olmadan yapmamalısınız.Rütbe kasmanın yolunu söylüyorum öncelikle kendinizin gerçek çarınızı yani hep oynadığınız çarı 1-8 e getiriyorsunuz (yani önce 12 level yapın) sonra kendinize bir mmo çar daha açıyorsunuz 1levelden başlayıp 12levele kadar kasıyorsunuz sonrasında bu 12levele kastığınız çarı da 1-8 e getiriyorsunuz ve bir yerde bu iki çarı buluşturuyorsunuz (bir çarı google chromedan 1 çarı mozilladan açarsanız iyi olur) İki çarda mmo olduğu için pushingte olmaz zaten sonra buluşturduğunuz yerde önce ezik çarla yani yeni açtığınız çarla normal çarınıza bir kez sıkıyosunuz sonrasında i,se normal çarınızla bu ezik çarı kesiyorsunuz fakat dediğim gibi ilk önce ezik çarla normal çarınıza sıkın.İlk önce onla vurduğunuz için hem rütbe hem şeref hem de bolca tp gelecektir ben 1 saatte 12levellik goliyi hep böle keserek 5.000-6.000 rütbe kasıyorum.Siz de günde 1 saat kasarsanız 1 haftada en az acemi binbaşı olursunuz.1 kez goliyi kesince (ama anlattığım gibi ilk 12lv çar sıkmalı) 60rütbbr puanı geliyor ve 1-8 de sürekli doğma yerinde doğdurup dediğimi yapın pushing de olmadan saatte rahatça 5k rütber puanı kasabilirsiniz ....
TEŞEKKÜRLER