Arama

Santiago Munez - Tek Mesaj #1

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Temmuz 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Santiago Munez
Vikipedi, özgür ansiklopedi

bir adamn hikayesi

Santiago Munez "Goal - Dream Begins! (2005)", "Goal 2 - Living the Dream (2007)" ve Gol 3 - Taking on the World (Dunyayi Sallamak) (2009) (sadece DVD) filmlerinden olusan "Goal!" adli üçlü bir film serisinin kahramani olan hayali bir futbol oyuncusudur. Bu filmlerde bu oyuncuyu aktör "Kuno Becker" oynamaktadır. Birinci filmin direktörü "Danny Cannon", ikincisinin "Jaume Collet-Serra" ve üçüncüsünün "Andrew Morahan" 'dır.

bir yldz

Film serisinin hikayesi
Santiago Munez 22 Nisan 1982'de Tijuana, Baja California, Meksika doğumludur. Çok fakir bir aile içinde yetişir ve Meksika'dan kaçak olarak Amerika'ya Los Angeles'a gelir. Burada çeşitli az ücretli işlerde çalışmaya başlar 17 yaşındayken bir lokanta mutfağında bulaşıkçı olarak çalışmaktadır. Burada bir mahalle takımında oyuna başlar ve futbol oyuna mahareti ortaya çıkar. Bu şehirde bulunan eski bir İngiliz Newcastle United oyuncusu olan ve o zamanlar yeni oyuncu keşifçi olan "Glen Foy" adli İngiliz bir adamla tanışır. Foy Newcastle menejerine telefon eder ama onu Santiago'yu bir deneme için İngiltere'ye çağırmaya ikna edemez. Santiago'nun babası oğlunun İngiltere'ye gitme ücretini bulma imkanı yoktur. Santiago İngiltere'ye gidebilme için para tasarruuf etmeye başlar. Babası oğlunu İngiltere'ye gitme hevesinden caydırmaya çalışır ve Santiago'nun tasarruflarını bahçıvanlık yapabilmek için bir kamyonet almaya sarfeder. Santiago'nun büyük annesi oğluna haber vermeden torunu için Newcastle, İngiltere'ye uçak ücretini verir.

Santiago Munez

İngiltere'de Munez çok yağmurlu bir günde denemeye gider ama bu hiç alışkın olmadığı aksi hava yüzünden futbol meharetini Newcastle United menejerine göstermez. Menejer onu takımına kabul etmez. Fakat Glen Foy araya girer; menejere Santiago'ya bir ay deneme dönemi vermesini sağlar. Bu dönem sırasında yapılan sağlık muyaneleri sırasında Munez, Roz adlı bir hemşire ile tanışır. Santiago bu muayeneler sırasında astım problemi olduğunu sağlık personeline açıklamaz.
Üç hafta geçtikten sonra Santiago bir diğer deneme macına katılır. Fakat onun maharetini çekemeyen bir diğer takım arkadaşı Santiago'nun astıma karşı kimseye haber vermeden kullandığı solunum aletinin üzerine basarak kırılmasına neden olur. Bu aletsiz Santiago maçta solunum problemleri yüzünden kendini gösteremez. Newcastle menejeri Dornhelm Santiago'yu oyuncu olarak kabul etmeyip Los Angeles'e geri göndermeye karar verir.

istanbul da kimim varr

Santiago ayrılmadan önce hemşire Roz ile tekrar görüşür ve bu şurada astım problemin sakladığını ona açıklar. Santiago'nun deneme süresinin bitmesine 1 hafta kalmakla beraber hemen ayrılmaya karar verir. Havaalanın gitmek için bir taksi çağırir. Bu sırada Newcastle'ın as futbolcusu olan "Gavin Harris" antrenman sahasina gitmeye gecikmiştir. Santiago onu taksine binmeye davet eder ve onu taksiyle antrenmana götürmeyi kabul eder . Yol sırasında Santiago durumunu Gavin Harris'e anlatır. Gavin Harris antrenmana vardığında menejere Santiago'nun sağlık ve astım problemi yüzünden kendini göstermediği açıklar. Menejer Santiago'yu bir daha deneme maçına çıkarmayı kabul eder.
Newcastle'ın verdiği ikinci şans sırasında Santiago Munoz takım rezervler arasına alınır. Bundan sonra katıldığı ilk maçta bir gol atar ve menejer Dornhelm onu ertesi maç için takıma alır. Bu Fulham FC karşı Premier League maçında Santiago bir yedek için maç içinde takıma katılarak Newcastle'ın en genç oyuncusu olarak ilk oyuncusu olur. Oyunun devamı sırasında bir atakta penaltı sahasında Santiago düşürülür ve Newcastle'ın as futbolcusu olan Harris verileen penaltıyı gole çevirir. Takımın bir sonraki Liverpool FC'ye karşı St James Stadı'ndaki maçında Santiago bir ilk golün atılmasına yardımcı olur. Oyun sonundan önce bir frikikten de kendi golünü çıkarır ve bu golle Newcastle 3-2 galip gelir. Bu galibiyet kulübü lig tablosunda 4. sıraya çıkarair ve takip eden sezonda "Champions League" kupasında yer almasına neden olur.

yukselen adam

2005'de Santiago Munez Real Madrid açıklanmayan bir trasfer ücreti ve Newcastle United'a Michael Owen'in takası ile transfer olur. Munez Real'da sadece bir sezon oynar. Bu sezonda Real'ın Arsenal FC ile yaptığı final karşılaşmasında attığı bir golle Real'ın 3-2 galibiyetine ve böylece Champions League'inde şampiyon olmasına katkı yapar.
2006'da Munez yine açıklanmayan bir transfer ücreti ile Tottenham Hotspur FC kulübüne katılır.


🌘 🚀