Arama


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Temmuz 2014       Mesaj #7
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Salon Dekorasyonu
MsXLabs.org


Ad:  oturmaodasi1.jpg
Gösterim: 1122
Boyut:  59.5 KB

Salon dekorasyonunuzu yaparken renk seçimi çok önemlidir. Hayat tarzınıza ve kişilik yapınıza göre salon dekorasyonunuzun rengini belirleyebilirsiniz. Çok canlı ve hareketli bir kişiliğiniz varsa turuncu ve turkuaz yeşil renklerinden oluşan bu salon sizin için uygun olabilir.

Ad:  oturmaodasi2.jpg
Gösterim: 963
Boyut:  64.2 KB

Kendinizi ne tam modern, ne de tam klasik olarak yorumluyorsanız bu tarz bir salon dekorasyonu sizi mutlu edebilir. Modern çizgili mobilyalar ve klasik, biraz da romantik aksesuarlarla modern ama sıcak bir salon dekorasyonu elde edebilirsiniz.

Ad:  oturmaodasi3.jpg
Gösterim: 1315
Boyut:  133.9 KB

Renkli, neşeli ama bir o kadar da düzenli ve kuralcı bir kişiliğe sahipseniz sizin salon dekorasyonunuz bu fotoğraftaki gibi olabilir. Karmaşadan uzak, düzenli ama bir o kadar da renkli ve neşeli bir salon dekorasyonu.

Ad:  oturmaodası4.jpg
Gösterim: 974
Boyut:  38.5 KB

Küçük bir salonda mucizeler yaratmak istiyorsanız işte sizin için doğru renk seçimleri ve mobilya modelleri budur. Küçük salonlarda zemin oluşturan yer döşemesi, koltuk takımları, duvar boyaları gibi unsurları açık tonlarda tercih ederken salonunuza rengi aksesuar ve perdelerde verebilirsiniz.

Ad:  oturmaodası5.jpg
Gösterim: 1331
Boyut:  31.1 KB

Modern çizgimden şaşman, bu tarz benim kişiliğimi de yansıtıyor diyorsanız sizin için uygun salon dekorasyonu bu olacaktır. Modern salonlarda tasarım ürünlere yer vermeniz daha doğru olacaktır. Charles Eames’in tasarımı olan ‘Ottoman Lounge’ koltuklar bu tarz bir salon için ideal olabilir.

Ad:  oturmaodası6.jpg
Gösterim: 1118
Boyut:  105.5 KB

Düzen ve ferahlık sizin için ön plandaysa çok rahat hissedeceğiniz ve huzur bulacağınız bu salon dekorasyonunu tercih etmelisiniz. Simetrik yerleştirilen yan sehpalar, abajur ve aksesuarlar düzen seven insanların her zaman hoşuna gidecek

oturma odası dekorasyon

düzenlemelerdir.

Kaynak:
Son düzenleyen kompetankedi; 1 Haziran 2016 17:55