Arama


zugasen - avatarı
zugasen
Ziyaretçi
8 Ağustos 2014       Mesaj #28
zugasen - avatarı
Ziyaretçi
Ukash Kart Satış Merkezi (UKASHOPPİNG)

UKASH kart alarak online alışveriş yapmak istediğinizde,yasal ukash satışı yapan firmamızın web sitesi olan; www.ukashopping.com’u ziyaret edebilirsiniz. Tecrübeli müşteri temsilcilerimizden online destek alarak uygun fiyatlarla ukash kart alımını güvenle yapabilirsiniz. Güvenli bir alışveriş için vergi kayıtlı yasal ve güvenli satış yapan sitemize bekliyoruz. Ukash kartlar konusunda öğrenmek istediklerinizi online destek hattımızdaki Müşteri Temsilcilerimizden canlı destek hattını kullanarak öğrenebilirsiniz.

UKASHOPPİNG olarak biz, vergi kayıtlı, resmi ukash bayilerinden alım yapmanızı tavsiye ederiz. Böylece hem güvenli bir alışveriş yapmış olursunuz, hem de işlemleriniz hızlı bir şekilde sonuçlanır. Olası bir problemde işlem yaptığınız Ukash Satış Ofisine ulaşabilceğiniz bir telefon ve karşınızda bir yetkili bulmada sıkıntı çekmezsiniz.

Online destek hizmetimiz, şimdilik sabah 09:00 da başlayıp gece saat 04:00 te sona ermektedir. Telefon, mail, skype gibi diğer iletişim kanallarından da çalışma saatleri dışında iletişime geçebilirsiniz.

UKASHOPPİNG İYİ ALIŞVERİŞLER DİLER…

Ukash Kart Alışveriş Merkezi


0(532)0125514
0(535)5490040 nolu telefonlarımızdan,
satis@ukashopping.com,
info@ukashopping.com
ukashopping@hotmail.commail (Skype)
İletişim yollarından ulaşabilirsiniz.

UKASHOPPİNG güvenli alışverişler diler…