Arama

Çiçekçilik - Tek Mesaj #2

papatyanil - avatarı
papatyanil
Ziyaretçi
17 Eylül 2014       Mesaj #2
papatyanil - avatarı
Ziyaretçi
İnternet ile birlikte bir çok kolaylık da hayatımıza girmiş oldu. Çiçek sektöründe de bu kolaylıklardan hem müşteriler hem de çiçekçiler faydalanmaktadır. Fakat bu kolaylıklarla birlikte işin uzmanları değişmekte ve işinin ehili usta çiçekçiler yerini kalitesiz ve ucuz çiçeklerle hazırlanmış müşterilerinin gözünü boyayan tüccarların eline geçmeye başladı.

Çiçekse bu durumdan rahatsız olan siz müşterilerimize Türkiye'nin gerçek çiçekçilerinden çiçek siparişi verebilme imkanı sunmak için ortaya çıkmış bir çiçek siparişi ağıdır. Türkiye'nin gerçek çiçekçilerini özenle seçerek ağında barındıran ve size en yakın çiçekçiden çiçek göndermenizi sağlıyor.

Çiçekse, sıfır (0) komisyon ile müşterilerine en uygun fiyatla çiçek siparişi vermenin gururunu yaşıyor. Türkiye'de birbirinin kopyası olan, çiçekçiliğin kalitesini düşüren, müşterilerin internetten çiçek göndermek konusunda çekimser kalmasına neden olan çiçek siparişi ağlarının aksine müşteri odaklı, taşeron anlayışından uzak olarak yepyeni bir anlayış sunuyor.

Artık internetten çiçek siparişinde ÇİÇEKSE devri başlıyor. Çiçekçilere ve müşterilerimize müjdemiz olsun.