Arama

Diriliş "Ertuğrul" - Tek Mesaj #1

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Ekim 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye

Dirliliş "Ertuğrul"


MsXLab.org

Yapımcı :Tekden Film
Yönetmen :Mehmet Günay Tan
Senaryo :Mehmet Bozdağ
Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Serdar Gökhan, Mehmet Çevik

Ad:  Diriliş (Ertuğrul Gazi)1.jpg
Gösterim: 868
Boyut:  57.4 KB
Çekimleri için Beykoz’da Kundura Fabrikası’nda ve Riva’da 13. yüzyılın dünyasını yansıtan set yapılmıştır.

Ad:  Diriliş (Ertuğrul Gazi)2.jpg
Gösterim: 792
Boyut:  112.3 KB
TRT 1’in en iddialı yapımlarından birisi olan ve yapımını Tekden Film’in üstlendiği Diriliş-Ertuğrul dizisinde usta oyuncu Kaan Taşaner de yer alıyor. Dizide Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu rolünü canlandıracak olan Kaan Taşaner’e eşi Selcan Hatun rolünde ise Didem Balçın eşlik edecek.

Ad:  Diriliş (Ertuğrul Gazi)3.jpg
Gösterim: 1272
Boyut:  90.5 KB
Taşaner ve Düzyatan arasında iktidar mücadelesi
Yakında TRT 1 de başlayacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan Kaan Taşaner ile Engin Altan Düzyatan arasında kıyasıya bir iktidar savaşı yaşanacak.
Dizi boyunca Engin Altan Düzyatan’la (Ertuğrul Bey) iktidar için çetin bir mücadeleye girecek olan Kaan Taşaner’in bu yolda en büyük yardımcısı güce ve yetkiye tapan Didem Balçın (Selcan Hatun) olacak.
Kaan Taşaner ve Engin Altan Düzyatan arasında kıyasıya bir rekabet ve iktidar oyununa sahne olacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizide Kaan Taşaner, eşinin ihtirası ile Alp’lik arasında gelgitler yaşarken bolca entrika, güç oyunları ve ihtiras ilişkisine de şahit olacağız.

TRT’nin 50, Türk sinemasının da 100. yıl dönümü dolayısıyla yaptırdığı en iddialı yapımları arasında yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisinin hazırlıkları tamamlandı. Aksiyon sahneleri ile oldukça iddialı olan Diriliş “Ertuğrul” dizisi için oyuncular, aylarca özel hocalar ve yabancı koreografi ekiplerinden at binme ve kılıç kullanma eğitimi alırken dizi için ayrıca Beykoz Kundura Fabrikası ve Riva’da 13. yüzyılın dünyası inşa edildi.
Yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizide Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik edecek. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor.
TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş “Ertuğrul” dizisi, 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri, vahşi Moğollar ve acımasız Türkmen beylerine karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği’ni kurma sürecini konu alıyor.

Bu mücadelede casuslar, hainler ve şövalyeler.
Bu yolculukta entrika, tehlike ve ölüm.
Bu hikayede yoldaşlık, fedakarlık, cesaret ve yiğitlik.

Ad:  Diriliş (Ertuğrul Gazi)4.jpg
Gösterim: 873
Boyut:  167.8 KB
Derlemedir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 31 Mayıs 2016 11:14
🌘 🚀