Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2014       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ŞAHSIMLA TEMSİL ETMEK İSTEDİĞİM ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIM ADINA, ÖNEMLİ OLANIN SEÇİMDEN ÇOK BİZİM SORUNLARIMIZ OLABİLECEĞİNİ, SABIRLA OKUYACAĞINIZI DÜŞÜNEREK TEŞEKKÜR EDERİM…
Tüm öğrenci arkadaşlarımla sıkı bir iş birliğine girerek, çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesine ve bunun için de gerekli tüm tedbirlerin alınmasında aktif bir rolde bulunmak üzere bölüm temsilciliğine adaylığımı koymuş bulunuyorum.
Seçim süresi boyunca bölümümüzün diğer adaylarına hiçbir kırıcı söz sarf etmeden yapılan seçimler oldukça renkli ve heyecanlı geçsin isterim.
Üniversitedeki tecrübe, lideristik yapı, daha önce yapılmış sosyal, kültürel vb. çalışmaları,
İletişimindeki kuvvet, yıkıcı değil yapıcı olma gibi özellikleri göz önünde bulundurmanız adayınızı belirlemeye yardımcı olacaktır.
Benim ve sizlerin uygulamayı düşündüğü projelere yine sizlerle konuşarak işlerlik kazandırmak istiyorum. Farklı düşüncelerle kazanacağımız çok şeyler olacaktır. Böylece temsilcilik görevimizin en büyük ilkelerini gerçekleştirmiş olacağız. Bu ilkelerimiz, eşitlik ve DAYANIŞMADIR. Sayıca az olsak da çalışmalarımızla önde olmalıyız.

Tüm bu çalışmalarımı yürütürken ön yargı ve ayrımcılıktan uzak bir görüş içinde olacağımı belirtirim.

Sizlerden istediğim, kişisel sorumluluğumun farkına vararak, benim üstlenmek istediğim bu görevde bana destek olmanızdır. Yürüteceğim çalışmalar sadece benim değil, sizin değil HEPİMİZİN olacaktır.

AFİŞ, BRANDA, TANITIM METNİ SİZLERE BELLİ BİR ÖLÇÜDE YAKLAŞMAMIZI SAĞLADIĞINDAN İLETİŞİM
İÇİN ; ozgemutlu68@gmail.com

ÖĞRENCİ TEMSİLCİ ADAYI: Özge MUTLU