Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2014       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben İREM TUNÇ
Okulumuzun8 /A sınıfında okuyorum. Okul başkanlığına aydım . Okulumuz o kadar muhteşem bir okul olmayabilir .Ama bu okulu muhteşem yapan onun içinde olan öğrencilerdirTabiki okul başkanı olabilmek için sizlerin oyuna ihtiyacım var . Eğer okul başkanı seçilirsem .Bu Sene sizlerinde desteğiyle bir çok şeye imzamızı atacağız. Başlıca sorunlarınızı benim aracılığımla yetkili kişilere bildirerek çözebilirsiniz. Okulumuzda eğitim ve sosyal etkinliklerin yetersizliğinin farkındayım. Bunun için gerekirse imkanları zorlayıp sizlere en güzel şeyleri sunarak sizlerin takdirini kazanmak en büyük hedefimdir. En büyük uğraşım olan müzikle ilgili bu sene bir takım faaliyetler planlıyoruz. Sizlerinde desteğiyle bu planlarımızı başarıyla yerine getirmeyi hedefliyoruz. Tabiî ki sadece müzikle alakalı faliyetleri değil istediğiniz alanda faliyetleri sunacağım.
Siz değerli arkadaşlarımın sorunlarını yerine gerireceğim.. Sizlerinde yapmak istediği sosyal ve eğitimsel alanda bir faaliyet varsa fikirlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Arkadaşlar şunu hiçbir zaman unutmayın demokrasılerde herkesin görüşü alınarak sorunlar daha kolay çözülebilir. Okulda gerçekleştireceğimiz tüm faaliyetler için fikirlerinizi ve desteğinizi bekliyorum.
.Siz İsteyin, Biz Değerlendirelim. Hep Birlikte El Ele Verelim.Okulumuz için gerekli olan herşeyi tek tek yapıcağım.Derslerinizden arta kalan zamanlarda yanıma gelip söyleyebilirsiniz bunları tek tek not alıcağım.Ve oylarınızı bana vermenizi istiyorum , oyunu bana veren veya vermeyen bütün arkadaşlara konuşmamı dinledikleri için tekrar teşekür ediyorum.