Alıntı
muhsine64 adlı kullanıcıdan alıntı 2000 yılından beri kronik ürtiker hastasıyım.ege tıp fakültesi de dahil birçok hastanede gerekli tetkiklerim yapıldı ama hastalığımın nedeni bulunamadı.hastalaığım nüksettiğinde gün aşırı avil ve dekort iğne karışımlarını yaptırıyorum ancak artık iğne olmak istemiyorum kortizon kullanmak istemiyorum.yaşım 35.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.ne yapmam gerek.
Ürtikerinizin safhası nedir bilemiyorum ama kendine güvenen bir dermatolog bulun testlerinizi yaptırın hassas bünye yüksek bağışıklık sistem hastalığı neden bulunmayacak ve siz aramaya devam edeceksiniz sadece yıpranacaksınız.Üniversite hastaneleri gibi ama hepsi aynı değil tabi Kocaeli ün. 15 gün cerrrahpaşada 75 gün kaldım Prf.dr Server serdaroğlu hocamız allah razı olsun çözüm buldu ama net cevap sebbi bilinmeyen kronik ürtiker ve raporluKullandığım aşı asım ataklarında kullanılan bir aşı ve on numara iyi geldi kendime geldim kilo verdim kortizondan kurtuldum inşallah sağlam doktorlara tesadüf edersiniz acil şifalar.