Arama


CyBeRPrenS - avatarı
CyBeRPrenS
Ziyaretçi
5 Aralık 2014       Mesaj #3
CyBeRPrenS - avatarı
Ziyaretçi
Teamviewer Nedir Ne işe Yarar?

Bilgisayarlar birçoğumuzun hayatında önemli bir yere sahip olmaktadır. Bu nedenle de taşınabilir özellikli olan bilgisayarlarımız sayesinde birçoğumuz dilediğimiz bilgilere anında istediğimiz yerden erişebilir ve saklı olan belgelerimizi her an yanımızda bulundurabiliriz. Ancak, peki ya taşınamayanlar ne olacak? Bu sorunun çok kolay bir yanıtı olmaktadır. Team viewer. Bu program sayesinde masaüstü bilgisayarınıza ya da yanınıza almayı unuttuğunuz bilgisayarınıza anında erişebilirsiniz.

Örneğin; bulunduğunuz yerde çok önemli bir belgeye ihtiyacınız oldu. Ancak bilgisayarınızı yanınıza alamadınız. Sorun etmenize gerek yok. Çünkü team viewer sayesinde nerede olursanız olun internet bağlantısı ile bilgisayarınıza erişerek istediğiniz dökümana anında sahip olabilirisiniz. Bu sayede de işlerinizi aksatmadan yapabilirsiniz.

Team viewer hemen hemen tüm bilgisayarlar için uygun bir program olmaktadır. Pek fazla bir sistem özellikleri gerektirmemektedir. Bu nedenle de kolaylıkla bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu son derece basit olan bu program tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir. Sizler de eğer bilgisayarınızı yanınızda taşımadan istediğiniz an bilgisayarınıza bağlanmak istiyorsanız bu programı kullanarak dilediğinizi yapabilirsiniz.

2832 re2

Teamviewer Tüm Platformlar için indirme linkleri burada.