Arama

nötrino
Yasaklı
5 Ocak 2015       Mesaj #65
Yasaklı
Alıntı

Arkadaşlar yavru kedi buldum geçen gün annesi yoktu 2 aylık falan nese ona bakıyordum dün veterinere götürdüm dedi virüs var üşütmüş ve kansızlık var dedi hergün getir ve onu sıcak tut dedi 5 tane iğne yaptı minnacık kediciğe sonra eve geldim 1 saat sonra kedi ölü gibi yere yattı bilinci açık değil arkadaşlar gözlerini kırpamıyor gözleri sürekli açık yemek falan yediremiyoruz çok az bir süt içirebildim bazen bi anda uyanıyor etrafa bakınıyor sonra tekrar eski haline dönüyor iki kez tuvaletini yaptı sadece ne yapıcam bilmiyorum bazen su içiyor kendi isteğiyle ama bilinci kapalı yattığı yerden düşüyo falan iğneler ağır mı geldi arkadaşlar yardım edin ya lütfen ölmesini istemiyorum adı peynir kediciğimin dişi, sokak kedisi, minik bi kedi annesi onu terketmişti bağarıp duruyordu aldım eve getirdim 2 aylık falan belki daha büyük olabilir ne yapcam yardımcı olun lütfen. ve veteriner her gün getir demişti ve yemek olarak haşlanmış tavuk gövsü ver demişti ama götürmücem veterinere tekrar aşı yaparsa ölür zavallı tavuk göğsüde yemiyor şimdi kaliferin üzerinde gözleri açık bi şekiilde uyuyor. veterinere götürmemin sebebi 15 gün önce yavruyu bulduğumda gözü problemliydi veteriner gene aşı yapmıştı ilaç vermişti demiştiki gözünde katarakt var 15 gün sonra gene getir sen demişti o yüzden götürmüştüm gözünün iyileştiğini söyledi ama şimdi kedim gözümün önünde ölüyorrr yardım edin ne yapıcam.

Yapılan antibiyotikler etkili olmuş olabilir.Kediciği olabildiğince sıcak tutmaya çalışın, üşütmeyin ve su içebiliyor ise temiz su içirmeniz yararlı olabilir.Sizin kediciği sıcak tutup fiziksel ihtiyaçlarını karşılamanız dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Siz veteriner değilsiniz.Allah korusun kediciğin ciddi bir hastalığı olabilir.Bu nedenle iyi bir veteriner hekim tarafından muayene edilip önlem alınmalı.Kısacası sizin kediciği veterinere götürmeme gibi bir lüksünüz olamaz. Çünkü masum bir kediciğin hayatı söz konusu. Burada veteriner bir vesile, şifa veren ise Rabbim'dir.İnşallah en kısa zamanda iyileşir kedicik.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.