Geçen sene bende sağ köşe timöründen ameliyat oldum. Timör işitme sinirime zarar verdiği için sağ kulağım hiç duymuyor. Ameliyat öncesi doktor işitme kaybının yok olmayacağını süreceğini söylemişti. Bunun dışında timör yüz sinirinide sarmış. Doktor yüz siniri üzerindekilerin dışındakilerini temizlemiş. Yüz sinirine ne kadar zarar verdiğini bilmiyoruz eğer onun tamamını temizleseydim yüzü felci kalıcı olabilirdi dedi bu yüzden bir kısmını bırakmış. Bana bir an önce fizik tedaviye başmamı istedi bende yaklaşık iki ay sonra başladım. Aslında geç bile kalmışım. İlk günkü durumuma göre yüzüm daha iyi oldu ama orda kalan kısım için her 6 ayda bir MR'a giriyorum. Sizlere tavsiyem fizik tedavi görmeniz, devamlı sakız çiğnemenizi ve Internet'de yüz felci geçirenler için yüz ekzersizlerini günlük yapmanızdır.
Allah hiç bir canlıya sağlık sorunu vermesin hiç birimize tekrar ağır acılar yaşatmasın. Bu sağlık sorunu başıma geldiğimde bu konuda çok araştırma yaptım. Yaklaşık 10 yıl öncesinde köşe timörü ameliyatı yapılmıyormuş bilim ve teknolojinin tıp dalında gelişimiyle ameliyatlar başlamış. Kim bilir ilerde ameliyatsız tedaviler bile başlar.