Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2015       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ERZURUMLU EBA MÜSLÜM BEY TIKLANMA REKORU KIRDI İNTERNETTE. NİYEMİ ADAMIN İÇİ YANMIŞ ... ARAÇ I SATAN A KADAR 150.000 KM 3 YIL GARANTİ DİYE BAĞIRIYORLAR SATINCADA EFENDİM BU PARÇA 60.000 DEN SONRA GARANTİYE GİRMİYOR E KARDEŞİM GARANTİYE GİRMİYORSA SATARKEN DİYECEKSİN Kİ 60 BİN E KADAR ŞU PARÇA 150 BİN E KADAR İSE HİKAYEDEN OLAN PARÇALAR GARANTİ KAPSAMINA GİRİRYOR. BENİM GİBİ KOLAY KANAN MİLLET TE ONA GÖRE HAREKER ETSİN. FİAT BRAVO 44.000 TL KM 60 BİN İ GEÇTİĞİ İÇİN GARANTİ KAPSAMINA Gİ,RMİYOR. EBA MÜSLİM SEN NE MÜBAREK BİR ADAMSIN Kİ SESİNİ BUNLARA KARŞI TÜRKİYE DUYDU

Aracım doblo 1.3 multijet . model 2012 trafiğe çıkış tarihi 08/09/2011. 78.000 kilometrede. Aracım kurulmuş saat gibi 3 sene geçti arızalar çıkmaya başladı debriyaj pedalı bozuldu vitesler zor geçiyor. Debriyaj pompasını üstünde merkez değişecekmiş. kilometre 150.000 veya 3 yıl garantili imiş. 150.000 den az fakat 3 yıldan fazla olduğu için 260 tl servis ücreti. Tabiki onlar için para olmaya bilir benim için (deli) çok para . Aracım park halinde bekliyor. parayı tamamladığımda yaptıracağım. Fakat FİAT servisine değil sanayideki tamirci arkadaşlara bari garantisi bittiyse onlar kazansın güzel sesli bir hanım olmaya bilir çay kahve self servis buyurun diye söylemez sanayideki tamirci arkadaş abi ne alırsın der ve o harika çay gelir.. Fiat Marka araç almayınnnnnnn..