Arama

Stryker - Mortal Kombat - Tek Mesaj #1

iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
6 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Stryker
Vikipedi,Özgür Ansiklopedi

stryker by xdarkarchangel d642ai8
Stryker by xDarkArchangel on Deviantart

Kurtis Stryker,(Kısaca Stryker olarak bilinir) Mortal Kombat dövüş oyunu serisinde yer alan hayali bir karakterdir. Stryker 1995 yılında Mortal Kombat 3 oyununda ilk kez görülmüştür. Stryker NYPD'da "Special Riot Control" ( Özel İsyan Kontrol) biriminin lideridir. Stryker genel olarak kılıf kıyafeti ve orijinal özel haraketleri ve fatalityleri için olumsuz yorumlar almıştır. Oyunun dışında Kurtis Stryker karakteri,Mortal Kombat : Defenders of The Realm ve Mortal Kombat : Legacy'de büyük roller almıştır.

Stryker'ın ,diğer karakterlerden farklı olarak hiçbir özel yeteneği yoktur. Oyuncular tarafından olumsuz yorum almasının bir sebebi de budur.

Kurtis Stryker,Körfez Savaşı'nda mücadele etmiş eski bir denizcidir. Mortal Kombat 3 oyunu çıktığı zamanlarda,Stryker İsyan Kontrol Birimi'nin lideriydi. Dışarı dünyanın geçiti Kuzey Amerika'da açıldığında,Stryker insanları korumaya çalıştı fakat "seçilmiş savaşçı ruhları" dışında tüm insanların ruhları Shao Kahn tarafından ele geçirildi. Kurtis Stryker,Raiden'dan bir görüntü aldı ve içinde bulunduğu durumun önemini anladı ve diğer "seçilmiş savaşçı ruhları" ile buluşmak için yola çıktı. Kötü güçlerden Earthrealm'ı korumak için mücadele etmeye başladı.

2011 oyunu olan Mortal Kombat : reboot'da Stryker Kabal'ın Swat takımının lideriydi. Daha sonra Raiden'a katıldı ve kötü güçlere karşı savaşmaya başladı. Daha sonra diğer Eartrealm kahramanları ile birlikte Sindel tarafından öldürüldü ve Quan Chi tarafından diriltildi.

Kurtis Stryker Huan Chuan dövüş stilini kullanmaktadır. Stryker için silahları çok önemlidir. Cop,tabanca,elektrik şoku tabancası,bombalar ve makineli tüfek kullanır.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif