Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
6 Şubat 2015       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook'a Nasıl Video Eklenir? Facebook Video Eklentisi
MsXLabs.org

Evet, çok merak edilen bir Facebook konusu daha… Facebook’a video ekliyoruz…Video, Facebook tarafından geliştirilmiş bir uygulama. Özetle hareketli görüntülerinizi Facebook’a taşımak için kullanılıyor. Bilgisayarınızda bulunan görüntüleri yükleyebilir, cep telefonunuz ile çektiklerinizi anında yükleyebilir hatta web kameranız varsa anında kayıt yapabilirsiniz. Çekmiş olduğunuz görüntüleri arkadaşlarınız ile paylaşabilir, görüntülerde bulunan arkadaşlarınızı fişleyebilir, çekilmiş görüntüler ile ilgili yorum yapabilirsiniz. Video, profilinize bir kutucuk ekleyerek eklediğiniz görüntüleri listeliyor.Video eklentisini kurmak çok kolay. Yazının en altındaki linke tıklayın ve “add application” seçeneğine tıklayın facebook hesabınızda… “Add video” deyip ekleyebilirsiniz, 100 mb ve 2 dakika sınırlaması olduğunu söylemekte fayda var.

Video uygulamasını yüklemek için tıklayın

Ayrıca facebook profil sayfama dileğim kadar youtube veya başka bir yerden video ekleyebileceğim bir eklenti var mı acaba? diyenler için de :

YouTube Video Box var.

ÖNEMLİ NOT :Bu konuda gelen sorular üzerine ufak bi detay açmak istedim ; iki uygulama içinde linkleri tıklayıp sağda gördüğünüz sign up kısmından giriş yapmanız gerekli

kaynak: chip.com.tr
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.