Arama


iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
7 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Noob Saibot
Vikipedi,Özgür Ansiklopedi

1746092 1745809 24933 bd noob color 122 183lo

Noob Saibot,Mortal Kombat dövüş oyunu serilerinde yer alan hayali bir karakterdir. İlk olarak Mortal Kombat II 'de,öbür ninja karakterlerin siyah silüeti şeklinde görülmüş olan gizemli,gizlenmiş bir karakterdir.

Noob Saibot Mortal Kombat 3 ve Mortal Kombat 4'de de benzer şekilde görülmüştür ve 2004 oyunu olan Mortal Kombat : Deception'a kadar Noob Saibot'un hayat hikayesi yayımlanmamıştır. Deception'a göre Noob Saibot aslında ilk Mortal Kombat etkinlikleri sırasında düşmanı "Scorpion" tarafından öldürülen "Sub-Zero" 'dur. Karakter Mortal Kombat Armegeddon ve Mortal Kombat : reboot oyununda geri dönmüştür.

Karakterin ismi karakterin yaratıcılarının soy isimlerinin tersten okunması ile ortaya çıkmıştır. Karakter Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılmıştır. Noob Saibot kendine özgün hareketleri ve görünüşü verilmemişken oyundaki çeşitli karakterlerle benzer hareketler ve görünüş sergiliyordu. Noob Saibot karakteri genel olarak olumlu yorumlar almıştır ve Mortal Kombat oyun serilerinde bazen en iyi karakterlerden biri olarak seçilmiştir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif