Arama


!!!!!! - avatarı
!!!!!!
Ziyaretçi
5 Mart 2015       Mesaj #5
!!!!!! - avatarı
Ziyaretçi
Okul önemlidir.Çünkü,aileden namaz kıl,Kur'an oku gibi şeyler emir niyeliğinde söyleniyor ve gençlerde daha çok ergenlik çağındaki gençlerde bu fazlasıyla olumsuz karşılanıyor.İstenmiyor.Fakat okul ortamında öğretmenlerinin dediklerini öğüt vererek öğrettiklerini daha çok benimsiyor daha çok kabulleniyor.Hele arkadaş ortamı en önemlisi,arkadaşlarınızı namaz kıldığnda veya bunlarla ilgili bir şeyler söylediğinde bizimde içimizden yapma ihtiyacı ve isteği doğmuyor mu?
Eee tabiki de etrafımızda hep doğru insanlar olacak değil.Bizi yanlış yola götüren arkadaşlarımız olduğunda devreye öğretmenlerimiz giriyor,onlar ise bizi tekrardan doğru yola yönlendiriyor.
İnsanlar artık 6 yaşından itibaren eğitim hayatı yaşamaya başlıyorlar.Ve bir insan ömrünün yarısı eğitim ve öğretimle geçiyor.Size dini duygu ve düşünceyi okuldaki yaşananlardan başka nerde öğrenmeyi düşünüyorsunuz?
Mesela ailenizden bir birey ile ders çalışırj-ken bir düşünün onu size matemetik sorusunu çözerken gösterdiği yöntemimi yoksa ısrarla öğretmeninizin anlattığı yöntemimi kullanırsınız?
Son düzenleyen Safi; 14 Ekim 2017 00:04