Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2015       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kapıdağ Yarımadası Türkiye / Balıkesir / Erdek: Balıkesir’in eşsiz güzelliğine köylerini, en güzel koylarını ve doğal bitki örtüsünün ihtişamını karıştıran Kapıdağ Yarımadası, size şiirsel bir havada tatil yapma imkanını sunuyor.
Paflima Koyu Türkiye / Balıkesir / Erdek: Balıkesir-Erdek’in tüm güzelliğini gözler önüne seren Paflima Koyu, doğa sporlarına elverişli olması sebebiyle yerli turistler kadar yabancı turistlerin de yoğun ilgisini çekmektedir.
Paşalimanı Adası Türkiye / Balıkesir / Erdek: Marmara'nın en güzel adalarından biri olan Paşalimanı Adası, en leziz atlarıyla, her noktasında sunduğu manzaralarıyla sizleri bekliyor.
Manastır Plajı Türkiye / Balıkesir / Marmara Adası: Kapıdağ Yarımadası'nın kuzeyinde bulunan Marmara Adası, yaz mevsiminde keyifli bir tatil yapabileceğiniz noktalardan biridir. Marmara Adası, Balıkesir iline bağlıdır.
Türkeli Adası Türkiye / Balıkesir / Marmara Adası / Avşa Adası: Diğer adı Avşa Adası olan Türkeli Adası, yerli ve yabancı turistlerin yıl içerisinde en çok ziyaret ettikleri yerler arasındadır.
Manyas Gölü Türkiye / Balıkesir / Bandırma: Balıkesir-Bandırma’nın en etkileyici yerlerinden olan Manyas Gölü, tüm tatiliniz boyunca sizi en çok heyecanlandıran ve unutamayacağınız anlar yaşatan önemli bir gezi alanıdır.
İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi Türkiye / İstanbul / Bakırköy / Yeşilköy: İstanbul'un tarih kokan mekanlarından biridir Hava Kuvvetleri Müzesi. Kısaca Havacılık Müzesi olarak da adlandırılır.
Atatürk Havalimanı Türkiye / İstanbul / Bakırköy / Yeşilköy: İstanbul Atatürk Havalimanı, Bakırköy’ün Yeşilköy mevkiinde bulunuyor. 1924 yılında Türkiye'de ilk hava ulaşımını başlatan İstanbul Atatürk Havalimanı 1953 yılında Uluslararası trafiğe katılmıştır.
Ulubat Gölü Türkiye / Bursa: Güzel bir efsaneye sahiptir Ulubat Gölü. Etkileyici atmosferinde vakit geçirirken, tertemiz havası, doğal güzellikleri ve ihtişamlı görüntüsü sizi kesinlikle etkisi altına alacak.
Magic Ice Buz Müzesi Türkiye / İstanbul / Bayrampaşa: İskandinav buz heykeltıraşlarının katkılarıyla gerçekleştirilen Magic Ice Buz Müzesi, İstanbul-Bayrampaşa'da bulunmaktadır. 365 gün boyunca kendinizi kutuplarda hissedeceğiniz Magic Ice Buz Müzesi, İskandinav doğasını yakından tanımanızı sağlayacak.
Mısır Çarşısı Türkiye / İstanbul / Fatih / Eminönü: İstanbul’un tarihi çarşılarından biri olan Mısır Çarşısı, Eminönü’de Çiçek Pazarı’nın yanında bulunur. Nostaljik havasına eşlik eden, baharat, çiçek tohumları, bitki kökleri ve kabuklarının kokusu birleşir, havaya karışır.
Firuz Ağa Camisi Türkiye / İstanbul / Fatih / Sultanahmet: Sultanahmet’in tarihi yapıları arasındaki Firuz Ağa Camisi, 1491 yılıyla tarihlendirilmektedir. Adını banisinden alan camiyi II. Bayezid’in hazinebaşısı Firuz Ağa yaptırmıştır. Mimarı ise bilinmiyor.
Yerebatan Sarnıcı Türkiye / İstanbul / Fatih / Eminönü: Ayasofya’nın batısında kalan Yerebatan Sarnıcı, Bazilika Sarnıcı olarak da bilinir ve günümüzde hala içinde su bulunur.
Gönen Kaplıcaları Türkiye / Balıkesir / Gönen: Balıkesir’in ünlü Gönen Kaplıcaları, yıl içerisinde birçok turisti ağırlamaktadır. Hem yaz tatili için hem de doyasıya gezip keşfetmek için oldukça uygun bir yer olan Gönen’de birçok konaklama tesisi bulunmaktadır.
Pierre Loti Türkiye / İstanbul / Eyüp: İstanbul’un küçük bebeği, Eyüp ve Haliç’in kardeşi olan Pierre Loti, manzarası karşısında görenleri kendine hayran bırakır. Pierre Loti Kahvesinde oturup manzaranın tadına çay tadını katarak muhteşem bir uyumun içinde yer alabilirsiniz.