Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2015       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tabiikide zeka.çünkü zeka olmadan çalışamayız .eğer çalışsakta çalıştıklarımızı aklımızda tutamayız.bilim adamlarını düşünün.zekaları sayesinde birşey bulup onu öne sürüyorlar sonra onun üstünde çalışıyorlar.peki zekaları olmasaydı o icatı yapabilirlermiydi? tabiiki hayır.zeki insanlar hayatları boyunca birkaç adım önde giderler ve yorulmazlar ayrıca çalışmaklada vakit öldürmezler.zaten onlar zeki.biri bir matematik sorusunu 3 saatte öbürü ise 10 dakkada çözer.yani 10 dakkada çözen herzaman daha başarılı olur.çünkü sınavlardada süreyle yarışıyoruz.zeki biri için sürenin önemi yoktur.o zaten 2 dakikada çözer ve anlar.ama çalışan için aynı şeyi söyleyemiycem.ona bakarsanız arılarda karıncalarda çalışıyor.bir karıncayı götürüp bir sınava sokalım.başarılı olur mu sizce?...zeka insana verilmiş en büyük nimettir...insanlar zekalarının eğer %100 ünü kullansalardı dünyaya hakim olurlardı.bunun yanında çalışmakla biyere geleceğimize pek anlam veremiyorum.ben de münazaradayım.umarım biz kazanırız... Msn Happy