Arama


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
26 Nisan 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Facebook'ta reklam bütçemi kontrol etmek için kullanabileceğim araçlar nelerdir?

Hesap harcama sınırı, reklam hesabınızın tamamının bütçesini kontrol eder. Gülük bütçe ve toplam bütçe belirli reklam setleri için bütçenizi kontrol etmenize olanak sağlar.

Reklam hesabınızın tamamının bütçesini kontrol etmek için:

Hesap Harcama Sınırı
  • Hesap harcama sınırı, reklam hesabınızın tamamı için genel bir harcama sınırı belirlemenize olanak sağlar. Hesap harcama sınırını nasıl oluşturacağınızı öğrenin.
  • Ör. 100 TL'lik bir hesap harcama sınırı belirlerseniz, günlük veya toplam bütçelerinizden bağımsız olarak bu sınıra ulaştığınızda reklam setlerinizin yayınlanması durdurulur.

Belirli reklam setlerinin bütçesini kontrol etmek için:

Belirli reklam setleri için bütçenizi kontrol etmek isterseniz, günlük veya toplam bir bütçe kullanmayı tercih edebilirsiniz. Her reklam seti için ya günlük, ya da toplam bir bütçe seçmeniz gerekeceğini unutmayın. Reklam setleri her iki bütçelendirme türünü birden kullanamaz.

Günlük Bütçe
  • Günlük bütçe belirli bir reklam seti için her gün ne kadar harcama yapmak istediğinizi belirtmenize olanak sağlar.
  • Farklı reklam setleri için farklı günlük bütçeler belirleyebilirsiniz.
  • Ör. Bir reklam seti için 5 TL'lik bir günlük bütçe belirlerseniz, her gün 5 TL'lik sınıra ulaşıldığında o reklam setinin yayınlanması durdurulacaktır. Günlük bütçelerin sürekli olduğunu unutmayın. Reklam setini kapatana kadar her gün 5 TL ödemeye devam edersiniz.

Toplam Bütçe
  • Toplam bütçe günlük bütçeye benzer, ancak günlük olarak harcanacak bir tutar belirlemek yerine reklam setinizin yayınlanma süresi için bir başlangıç ve bitiş tarihi belirlersiniz. Bir reklam setini günlük bütçeden toplam bütçeye geçirebilirsiniz.
  • Farklı reklam setleri için farklı toplam bütçeler belirleyebilirsiniz.
  • Ör. 10 günlük bir reklam seti süresinde harcanacak toplam tutarı 100 TL olarak belirtirseniz, her gün yaklaşık 10 TL harcarsınız. Reklam seti ilk gün yalnızca 8 TL harcarsa, sistem reklam seti süresinin geri kalanında bu eksik tutarı kullanmaya çalışacaktır.

Facebook Yardım