Bu Zikir Bizzat Huseyni Fikri Ks Tarafından Tavsiye Edilmiştir. Günlük Yapılır. Evinizde Yapabilirsiniz. Dileyen Yapar Dileyen Yapmaz. Yaparsa Sevap Kazanır. Bizede Bir ALLAH Razı Olsun Demesi Yeter. Burada Önemli Olan Zikirdir Yıllar önce bir yazı yazdım ve unuttum yıllar sonra bir kardeşimizin mailiyle bu sayfadaki yazımı hatırlayıp baktımki bir sürü yorum yapılmış. kardeşler bu zikirde ALLAHın isimleri zikrediliyor dileyen rabbini zikreder biz kötü bir şey yazmamışızki. Silsileye gelince bir mürşidik bir çok müridi olur bunların bazısından silsile ilerler. Huseyni Fikri Ks Gerçekten Hakikatti Yani ALLAH dostuydu. lütfen yorumlarınızı dikkatli ve düşünerek yapın. zikire gelince yahu bu zikirde Rabbimizin isimleri var dileyen isteyen yapar günlük evinizdede yapabilirsiniz dergah olması şart değil zamanı gelince ve kalpten isterseniz elbette ALLAH cc bir mürşide sizi götürür. hoş olmayan yorumlarada cevap vermiyorum onları adaleti sonsuz ALLAH cc havale ediyorum. saygılar
Kısa Bir Hikaye: 15-16 Yaşlarındayken sohbetine babamla birlikte gitmiştim, Mübarek sohbet eder bizde dinlerdik Kalbimden dünyada en güzel söz nedir diye geçirdim. Mübarek bir an Bana Bakıp LA İLAHE İLLALLAH De Guzum Demesiyle Sanki dizlerimin bağı çözüldü bir titremeyle irkildim. İşte O An ALLAH Dostuyla Karşı Karşıya Olduğumu Anladım. Bakın Kardeşler Mürşid Deyip Geçmeyin DİKKAT Edin!!!
Bir mürşid nasıl anlaşılır (bazıları) ;
1. Maddiyata önem vermez
2.Dünya malı onda bulunmaz
3.Kibir bulunmaz
4.Kendini övmez
5.Harama yönlendirmez
6.Her sohbetinde ahiretten bahseder çokça ALLAH ve Resulullahtan bahseder Sohbeti İslam Üzere olur.
7.Menfaat gütmez
8.Para vs istemez,
9.Haram olan bir şeyi talep etmez
10.Yüzü nurludur.
11.Gözlerinde Işık Vardır(Pırıl Pırıl Parlar)
12.Kerametleri vardır bu değişik hallerde bazılarına görükür.
13.Konuşmadığı yani tevekkül halinde HAKKI Zikreder.
14.Hafif öne doğru eğik yürür gasıla gasıla yürümez.
15.Ehli sünnete uygundur yaşantısı
16.Yüzüne baktığınızda bir titreme hali hissedersiniz.
17.Her zaman ALLAHı Över ALLAH tan bahseder
18.ALLAH'ı çok zikreder konuşmalarında ALLAH kelamı çok bulunur.
19.Gelen misafirlerine ikramda bulunur misafire önem verir.
20.Elbisesi temiz bir o kadarda eskidir cafcaflı elbise giymez.
21.yaşadığı evi bir yoksul evini andırır.
22.Hiç bir zaman sızlanıp dert yanmaz yardım talebinde para talebinde bulunmaz.
23.Ses tonu kısıktır bağıra bağıra konuşmaz.
24.Kimseye kolay kolay kızmaz. Celallenirse bu yüzünde belirir diliyle incitmez.
Ben Bazılarını Yazdım İnşaALLAH Hatam Yoktur. Varsa Rabbim Affetsin ...
4 Evliya Hali vardır.
1. Kendisi ve çevresi bilir.
2. Ne kendisi nede çevresi bilmez(Gizli Evliya)
3. Kendisi bilir çevresi bilmez.
4. Çevresi bilir kendisi bilmez (Örn. Yunus Emre Hz.)
Evliyalık Makamları Nefs Terbiyesi 7 Nefs
1 Nefsi emmare
2 Nefsi Levvame
3 Nefsi Mulhime
4 Nefsi Mudmainne
5 Nefsi Marziyye
6 Nefsi Raziye
7 Nefsi Kamile
Kul her nefs makamında ALLAH cc bir mertebeye yükseltir ve bazı haller vasıl olur.
Zikir bu yükselişte büyük bir vesiledir o yüzden çokça Rabbimizi zikredelimki Rabbimiz Razı Olsun Bizlerden... Selametle
Son düzenleyen Safi; 1 Ocak 2018 19:07