Arama

Yedi Uyurlar Efsanesi - Tek Mesaj #3

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2015       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yedi uyurlar hikayesi gerçekten bambaşkadır, ancak araştırmacı ve bir define uzmanı olarak şunu demek isterimki yedi uyurlar adıyla tabir edilen kişiler inanın nerede nasıl yaşadığını şuan çıkartacak düzeyde bilğiye sahibim ayrıca , sevgili helinin vasiyeti olarak eshabı kehf tin yakınına defnedilmesi ayrı olay ve mezarının bulunamaması ayrı konu çünki helin in mezarı taşınmıştır ayrıca bu taşıma zorunlu olmuştur ve esahbı kehf sanıldıgı gibi mersinde felan degıldır asıl yedi inanın pek yakında çıkacak ortaya inanılmayacak şekilde ben her şekilde bugun %100 tasdiklerim hem yaşadıkları yeri hem helinin taşınmış mezarı ve anlatamayacağım olayları ancak yasalar elimi baglamakta olup önüme engeller gelmekte şuan engelleri ve yasaları aşmaya çalışıyorum bunlar aşıldığında tarih gün yüzüne çıkacak ve gelecekle bulaşacak bunca tartışma bunca anlatılan hikayeler gerçege kavusacak ama şu kadarını belirtim tarsusun bu konuda hiç bir şekilde iddası bile yok ama bazı olaylarda sadece oyunculuk yapmıştır tarıhten bu yana tarsustaki magaranın bu şekilde nam yapmasınında elbette başka sebepleri var o da ayrı ama oda bu hikayenin bir parçası sadece asıl eshabı kehf pek yakında çıkacak hemde tasdikleyerek ben burdayım diyerek ama başta dediğim gibi benim elimi yasalar engellemekte ama emin olun pek yakında diyorum çogu gitti azı kaldı gerçek gün yüzüne çıkacak Msn Wink