Arama


runeşya - avatarı
runeşya
Ziyaretçi
22 Haziran 2015       Mesaj #2
runeşya - avatarı
Ziyaretçi
ClashofClans oyununa yeni başlamak isteyen ve Oyunda zamanla kendinizi nasıl geliştirmek istediğinizi öğrenmek için yapmanız gereken tavsiyeler ve öneriler şöyle olacaktır.

ClashofClans oyununa yeni başlıyacak arkadaşlarım bu vereceğim tavsiyeleri dikkate almanızı şimdiden öneririm.

ClashofClans oyununun hiç silinmesini istemiyorum ne yapmalıyım ?
APPLE marka ürün kullanan arkadaşlarım ve Android işlemci herhangi bir ürün kullanan arkadaşlarım telefonunuz sıfırlandı mesela oyunuz sıfırlandı oyununuzun silinmesini istemiyorsunuz tavsiyemiz şöyle olacaktır: ClashofClans İOS kullanıcıları Game Center’a , Android bir işletim sistemi için ise Google+ hesaplarına oyunlarını yani köylerini kaydetmelidir. Özellikle Andreid’den İOS’a ve İOS’dan Android’e Hesaplarınızı Bağlamınızı Öneririm. Çünkü Köyleriniz iki işletim sisteminide kayıtlı olacaktır.

ClashofClans Oyununda ilk yapmanız gerekenler
Oyuna ilk başladığınızda yeşil elmas verecektir tavsiyemiz o elmasları ilk başta kullanmamanız sebibe gelince ileride işçi binası kurmanız gerekecek ve onda kullanacaksınız. En önemli Tavsiye etmem gereken konu bunudur eğer yeniyseniz.Yeşil taşlar sizin en değerli ve kıymetli ürününüzdür.

ClashofClans Oyundaki Savunmanızı iyi yapmanız için
ClashofClans köy binanızı gerek savunmanız gerekse duvarlarınız ve tuzaklarınızdan fazla iç yüksek tutmamız gerekir örneğin mesela köy binanız 5.seviye savunmanız (kuleler) maksimum 8.seviye olacaktır. Kulelerinizi 9.seviye yapabilmeniz için sizden köy binanızın 6.seviye olmasını isteyecektir yapmayınız.Neden mesela çünkü ClashofClans köyünüz içerinde daha tuzaklarınızı ve duvarlarınızı daha yükseltmediniz.Köyünüz içerisindeki Her şeyi Böyle Seviye atlamanız Köyünüzün savunması açısından iyi olacaktır.
Saldırınızı sık sık yapmak sizin için daha iyi olucaktır. Ne kadar iksir ve altın sizin geliştirmeniz için o kadar iyi olucaktır. Tavsiyemiz burada terk edilmiş köyleri yağmalamanızdır.

ClashofClans’da saldırı aldınız ne yapmalısınız?
Köyünüze girdiğinizde bütün binalar yıkılmış göreceksiniz tuzaklarınız varsa patlamıştır mesela. Köyünüze girdiğinizde saldırıdan yıkılan binalar kendi kendine yenilicektir. Saldırı aldığınızda tek yapmanız gereken yenilenmeyen tuzaklarınızdan birinin üstüne gelerek tıkladığınızda hepsini çalıştır diye bir seçenek vardır altın karşılığında hepsini yenilemeniz gerekmektedir.Tuzaklarınızı her savaşdan sonra yenilemeniz tavsiye edilir.

Ganimetleri nasıl kullanmam gerekir diyorsanız.
İşçilerinizi oyunda boş bırakmamaya özen gösteriniz ganimetlerinizide ona göre dengeli harcayınız.Yükseltme planınızı önceden yaparak bir sonraki işinize ne kadar ganimet lazım olduğunu hesaplayarakdan geliştirirseniz sizin için iyi olacaktır. Eğer diyorsanız ki isçim uzun süre calışacak altınım fazla yapmanız gereken köy duvarlarınızı yükseltmek olacaktır ve köy duvarlarınızı yükseltiniz. Eğer aynı şekilde iksiriniz fazla olacaksa iksirlerinizi Laboratuvarınızdan askerlerinizin seviyesini yükseltmenizi tavsiye ederiz.
ClashofClans Savunma binalarınızı yükseltirken öncelik sırası: Büyücü Kulesi, Havan, Hava Savunması, Top, Okçu Kulesi şeklinde olsun. Bu savunmalardan hiç birisi yok ise bir sonraki savunma sizin için önceliklidir. Büyücü kulesi ve havanın önemi, size saldıran kişiler genelde yeni olacağından askerlerini bir anda toplu olarak gönderecektir. Toplu olarak saldiran askerlerin dagilmadan kolayca yokedilmesi icindir.

Köy binanızın seviyesine göre savunma yapınız.
Daha önce yapmış olduğum açıklamadaki gibi daha az ganimet kaybetmek istiyorsanız savunmanız dengeli ve düzenli olmalıdır. Saldırıya uğradığınızda mesaj kutusunda bir ileti göreceksinizdir kimin saldırdığını ve saldırının tekrarını izleyip savunmanızı daha iyi güçlendirerek telafi edebilirsiniz bilirsiniz. Savunmanın tekrarını izleye bilmek için tekrar butonuna tıklamanız gerekir.

ClashofClans kupanızı nasıl yükselte bilirsiniz?
Öncelikle savunmanızın güçlü olabilmesi için ganimet (farming) düzenlerini tercih ediniz. Bu düzeni yapabilmeniz için köy binası genellikle köyün duvarlarının uzağında bir yerlerdedir. Burada yapacak olduğunuz mantık ise; kupanızı yükseltmek için köyünüze girip gözcülük yapan yani saldıracak düşmanlarınız sizin köyünüzün uzakta olduğunu görünce saldırmak istemeyektir saldırır ise birkaç okçu ile köy binanızı yıkacaktır. Bu saldırıda düşmanınıza ona 3-5 kupa kazandıracaktır, size ise 3-5 kupa kaybettiricektir. Oyunda az kupa kaybetmeniz yani 3-5 kupa karşılığı 12 saat kalkan alıp saldırı almanızı engelliyecektir. Bu kalkanın sayesinde köyünüz koruma altında olur.

ClashofClans Klan kalesi?
ClashofClans’da Klan kalesinde asker bulundurmaya özen gösterin. Çünkü Size herhangi birisi saldırdığında Klan kalesi sizin için en güzel savunmayı Klan kalesinde bulunan askerleriniz yapacaktır. Klan kalesinde nasıl asker bulundururum diyorsanız 2 yöntemi vardır.

1) Öncelikle herhangi bir klana üye olmak, asker almak ve asker bağışlamak, Bulunduğunuz klanda uygun davranışlarda bulunmak
2) “REQ” klanlarına arama kısmında arama yapıp girmek (genelde kupları 15.000 veya üzeri olan klanları tercih edebilirsiniz), Klana girdiğinizde hemen asker isteği yapıp, klan kalesi dolar dolmaz hemen oyundan çıkmak.Klanda uygun bir davranış olmadığından Klanda durmanızı kabul etmezler.

ClashofClans Kupa kazanıp ve kaybetmek istemiyorsanız?

Öncelikle kupa aralığınıza dikkat etmelisiniz.Köy binanızın seviyesine göre uygun bir kupa aralığında bulunmalısınız .ClansofClans’da çok kupa Kaybederseniz yağmayalacak köy bulamazsınız. Bunun tam tersi Fazla kupa kazanırsanız ganimet olan köyleri kolay bulursunuz ama sizden güçlü oldukları için ganimetleri kazanmanızı engeller.
ClansofClans’da üretilen madenlerinizi zamanında toplamaya özen gösteriniz. Kurmuş olduğunuz bir depo olacaktır üretilen maden belli bir depoya sahiptir dolduğunda üretimi duracaktır.Bunun için zamanında maden toplamanız topladığınız ayrı maden deponuzda toplanacaktır.Buda köyü geliştirmenizi kolaylaştıracaktır.
ClasofClans’da Laboratuvarınızdan asker ve büyü yükseltmeye özen gösteriniz…

Son düzenleyen _Yağmur_; 16 Aralık 2015 15:58 Sebep: içerik eklendi