Alıntı
red_sea adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar arkadaşlar...
bilgisayarımda bir trojen var ve bunu nasıl yok edebilirm.
konunun başında kullandıgım başlık simgesinin aysını; yani üçgen içinde ünlem işareti.işte bu simge;
sistem (system tray)arkasında gözüküyor,sag alt köşede.baloncuk işareti çıkarıyor sürekli ve üstüne geldimde "critical system errors" yazıyor ve durmadan yanıp sönüyor.üstüne tıkladıgımda ise "virusburst" isim lii siteye baglanıyo..
"msconfig" de hiç bir işe yaramadı, ad-aware programı ile de tarama yaptığımda ise kayıt defterindeki gösterdigi dizinleri sildim ama yinede işe yaramadı......
bu konuda n'apabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
benim şahsen kullandığım ve güvenim ve memnuniyetimin çok fazla olduğu spyemergency programını edinip update ini gerçekleştirdikten sonra makinanızı komple bir taramadan geçirip ne bulursa güvenle silmenizi öneririm bu güne kadar tüm tanıdıklarıma bu tür sorunlar için bu programı önerdim ve herkes benim memnuniyetimi paylaşıyor program türkçe dil seçeneği ile çok kolay kullanıla biliyor makinanızı hiç rahatsız etmiyor hissetmiyor bile makina taraması sonderece hızlı trojan ve spy larda inanılmaz başarılı memnun kalacağrınızı düşünüyorum sanırım sorununuzu halleder
Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı merhaba.
Bilgisayarımı açıyorum windowsa hoşgeldiniz diyor orada kalıyor
açılış sesi de gelmiyor. Resetliyorum düzeliyor. Bu problemi sürekli olmasa da rahatsız edici bir düzeyde yapıyor. Sorunumun ne olabileceği hakkında yardımcı olablirseniz çok sevinirim
bilgisayarınızın driwer larını tekrar kontroledin sorununuz büyük ihtimalle onlarla alakalıdır diye düşünüyorum sücüler de bir hata olmalı ulaşamayınca pc açılmıyor büyük ihtimalle