Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
13:26, 2 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 06 Aralık 2025 - 13:28
Arama
MaviKaranlık Forum
Bill Skarsgard
-
Tek Mesaj #1
Jumong
VIP
VIP Üye
13 Ağustos 2015
VIP
VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bill Istvan Günther Skarsgård (d. 9 Ağustos 1990) İsveçli oyuncu. Aşkın Formülü Yok ve Hemlock Grove'da oynadığı rollerle tanınır. Skarsgård, oyuncu Stellan Skarsgård'ın oğlu ve Alexander, Gustaf, Sam, Eija, Valter'ın öz kardeşi; Ossian ve Kolbjörn'un da üvey kardeşidir. 2011 yılında Skarsgård, Simple Simon filmindeki Simon rolüyle Guldbagge Ödüllerinde En İyi Genç Performans Ödülü'ne aday olmuştur. Nisan 2014'te Hero dergisinin kapağında yer almıştır, babası Stellan Skarsgård ile röportajı bulunmaktadır. Skarsgård, 9 Ağustos 1990 Vällingby, İsveç doğumludur. 2007 yılında Södra Latin Okulu'ndan mezun olmuştur. Oyunculuk kariyeri 10 yaşındayken Järngänget adlı filmde aldığı küçük bir rol ile başlamıştır.Tiyatro ve sinema konusunda hiçbir resmi eğitim almamıştır. Aşkın Formülü Yok filmindeki Simon rolüyle adını duyurmayı başarmıştır. Asıl başarısını 2013 yılından beri Hemlock Grove adlı dizide canlandırdığı Roman Godfrey karakteriyle elde etmiş, tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelmiştir.
Filmografisi
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
🌘 🚀
Kapat
Saat: 13:28
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen