Arama


Hursoft Yazılım - avatarı
Hursoft Yazılım
Ziyaretçi
24 Ağustos 2015       Mesaj #1
Hursoft Yazılım - avatarı
Ziyaretçi
SporMerkeziTurnikeSistemleriSlayt1

Hursoft Biyometrik Yazılımlar - Turnike Geçiş Sistemleri
0312 441 1420
www.hursoft.net
www.biyometrikyazilim.com

HURSOFT SPOR MERKEZİ ÜYE TAKİP PROGRAMI
(ÜYELERE SMS İLE BİLDİRİM) - (KONTÖRLÜ ÜYE GİRİŞ - ÇIKIŞ TAKİBİ)

Program Demo İndir

Parmak İzli-Kartlı-Turnike Takip Sistemi ile uyumlu çalışan Hursoft Spor Merkezi Programı ile kart ya da parmak izi okuyucular yardımıyla üyelerin hangi saatlerde ve hangi kapılardan giriş-çıkış yaptığını takip eder ve girmek istediği alanlar anlık olarak bilgisayar yazılımına aktarılır. Yazılım, veritabanına bakarak üyenin o alana giriş yetkisi var mı kontrol eder. Kişinin giriş yetkisi var ise geçiş hakkı verir, üyeliği bitmiş ise geçiş hakkı vermez sesli uyarı sistemi ile geçiş hakkını durdurur.

Toplu SMS ve E-Mail Gönderme Sistemi ile üyelerinizi kampanyalardan, indirimlerden ve özel etkinliklerden haberdar edebilir, bayram tebrik mesajları gönderebilir, üyelerin ödeme tarihlerinin yaklaştığında yada ödeme tarihi geçtiğinde üyeye mesajla hatırlatma mesajı gönderebilirsiniz.

HURSOFT SPOR MERKEZİ ÜYE TAKİP PROGRAMI İLE HANGİ BİLGİLER SMS GÖNDERİLİR ?

- Üyeliği bitenlere SMS gönderme - Borcu olan üyelere SMS gönderme
- Gelmeyen Üyelere SMS gönderme - Üyelere Toplu SMS gönderme
- Ramazan Bayram Tebriği SMS gönderme - Kurban Bayram Tebriği SMS gönderme

HURSOFT SPOR MERKEZİ ÜYE TAKİP PROGRAMI ÜRÜN AÇIKLAMASI

Spor salonları, Fitness Merkezleri, Yoga, Pilates, Yüzme, Tenis, Futbol, Basketbol ve Voleybol Kulüpleri, Aletli ve Aletsiz Jimnastik Salonları, Yaz-Kış Spor Okulları, Vücut Geliştirme Salonları, Buz Pistleri, Halı Saha İşletmeleri ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmıştır. Bu program sayesinde Spor Merkezinizin Üye bilgilerini (Spor geçmişleri, Sağlık Bilgileri, Üyelik Tipleri, nüfus bilgileri, adres ve telefon bilgileri vb.) ve mali işlemlerini (senet hazırlama, ödenen/ödenmeyen senetler, aylık aidat bilgileri) kolayca takip edebilirsiniz. Üye için özel olarak antreman programları oluşturabilir ve takibini yapabilirsiniz. Beslenme ve diyet listelerini kişiye özel olarak hazırlayabilirsiniz. Parmak izi okuma teknolojisi ile Üye giriş çıkışlarını kolayca takip edebilirsiniz. Hursoft Spor Merkezi Programı içerisinde bir işletmenin ihtiyaç duyacağı tüm modüller bulunmaktadır. Ayrıca ön muhasebe modülleri ile Üyelerin tüm muhasebe işlemlerini ve kurumunuzun tüm cari hesap işlemlerini yapabilirsiniz.

HURSOFT SPOR MERKEZİ ÜYE TAKİP PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ

- Üyeleri kaydedebilir, üyelerin spor geçmişlerini, sağlık bilgilerini, üyelik tiplerini, nüfus bilgilerini ve iletişim bilgilerini kaydedebilir ve takibini yapabilirsiniz. Ödeme Tablolarını görebilir, Borç Ödenen Tahakkuk İşlemlerini yapabilirsiniz.

- Spor Merkezinize kayıtlı olan üyeleri aylık veya yıllık olarak borçlandırabilirsiniz. Borçlandırmayı senet, banka, kredi kartı şeklinde ödeme türünü belirterek yapabilirsiniz. Toplam borç listesini, cari hesap ekstresini alabilir ve toplu senet basımı yapabilirsiniz.

- Rezervasyon İşlemlerini gerçekleştirebilir, Ziyaretçi ve Misafir Takip işlemlerini yapabilirsiniz.

- Spor Merkezinizdeki üyelerin antreman takiplerini, beslenme ve diyet takiplerini yapabilirsiniz.

- Üye Ödeme İşlemlerini gerçekleştirebilir, Cari Hesap Ekstresini alabilir ve makbuz basımı yapabilirsiniz.

- Spor Merkezinizde yapılan tamir ve tadilat giderlerini, elektrik, su ve yakıt giderlerini, yemek giderlerini, personel giderlerini, temizlik giderlerini vb. genel gider masraflarını ve girerek günlük, haftalık, aylık ve yıllık dökümlerini alabilirsiniz.

- İşletme Defteri, Mizan Defteri, gelir gider defteri, kasa defteri oluşturabilir, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak görebilir ve çıktılarını alabilirsiniz.

- Spor Merkeziniz için tanımlı bankalardaki hareketleri takip edebilirsiniz. Para yatırma ve para çekme gibi hareketleri kaydedebilir ve takip edebilirsiniz.

- Raporlamaları istediğiniz özellik ve kriterlere göre sorgulayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Tüm Liste ve raporları PDF, Excel ve Word formatına aktarabilirsiniz.

- Spor Kulübü logosu ya da resmi yükleyebilirsiniz.

- Programı çok kullanıcılı olarak birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz.

- Verilerinizi güvenilir ve kolay bir şekilde yedekleyebilirsiniz.

- Gelişmiş güvenlik şifre özelliği sayesinde bilgi gizliliğini sağlayabilirsiniz.

SPORMERKEZITAKIPPROGRAMI